Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Symphony przestało działać pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nietypowy problem dzis moje radio symphony nagle przestalo grac, nie dziala nawet podswietlenie jak zapale swiatla mijania. Nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo bezpieczniki sprawdzalem sa wszystkie ok. Macie moze jakis pomysly ?

Opublikowano

bezpiecznik w radiu i połączenia elektryczne sprawdzone ?

Opublikowano

Bezpiecznika w radiu nie sprawdzalem bo nie mam wyjmakow a instalacja chyba ok nie wiem od czego zaczac poprostu nagle przestalo grac

Opublikowano

bez wyciągnięcia radia się nie obejdzie . a potem wszystko do sprawdzenia najlepiej z miernikiem

Opublikowano

A czy da sie jakos wyjac bez wyjmakow te radio ?

Opublikowano

4 pilniczki i też zdemontujesz :wink:

Opublikowano

Probowel z tymi pilnikami i nie idzie, a tak a na vagu powinno cos pokazac ? Stalo mi sie to jak bawilem sie centralnym zamkiem otwieralem i zamykalem i pare razy przekrecilem stacyjka tak ze moze od tego wlaczania i wylaczania cos sie spalilo juz nie wiem :facepalm: mam problem z wyjeciem tego radia siedzi mocno

Opublikowano

jeśli uszkodzenie jes elektroniczne to vag się niepołączy skoro bawiłeś się centralnym i stacyjką mogło pójść jakieś przepięcie i albo bezpiecznik w radiu lub coś dalej w samym radyjku

Opublikowano

Z wyjeciem radia jest problem moze jak wyjme klimatronik to sie dostane... Dzis juz tego vaga noe podlacze dopiero w weekend mam nadzieje ze to tylko bezpiecznik

Opublikowano

Jak zdemontujesz schowek to po wsadzeniu pilnikow mozesz je jakos popchnac od tylu

Opublikowano

No wlasnie a dwmontaz schowka jest szybki w miare i bezproblemowy ? Myslalem zeby wykac climatronica i od dolu je pociagnac, bo wlasnie problem ze pilniki mam tylko nie ma za co szarpnac. Jak nie to mam obok gosci co wyciagaja radia i zajmuja sie car audi to odrazu by mi ogarneli temat gdyby sie okazalo ze to nie bezpiecznik, mam nadzieje ze nie spalilo sie radio bo to bedzie katastrofa :facepalm:

---------- Post dopisany 21-11-2013 at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany 13-10-2013 at 19:15 ----------

powodem był uwalony zasilacz w radiu, cena naprawy 150 zł

Opublikowano

naprawiałeś za tyle?