gregor10 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Baja, masz film z twardą odcinką ?
IroN_87 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Czekam, aż kolega z gopro znajdzie wolną chwilę. Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
kubaja11 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Mógłbyś zrobić bliższe zdjęcie tych zacisków ?? chodzi mi dokładnie o kolor
IroN_87 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Próbowałem dzisiaj coś nagrać na szybko.. 100-200 będzie jak znajdę trochę czasu bo muszę podjechać na odpowiednią drogę. Mógłbyś zrobić bliższe zdjęcie tych zacisków ?? chodzi mi dokładnie o kolor Założyłem dzisiaj dystanse i mam mały problem...ET felgi 43 szerokość bodajże 8" dystans 13mm co daje ET 30? Przy zapadnięciach ocierają mi koła o nadkola..Da się jakoś "podnieść" te nadkola? ma ktoś jakiś patent? Jak ludzie zakładają ori z rs4 jak one mają ET 29? wąska opona i naciąg?Zastanawiam się czy nie wsadzić podkładek tych ori na sprężyny co podnoszą 1cm? da to coś? bo wydaje mi się, że tył powinien iść trochę do góry, albo przód niżej.. Tak było Tak jest W sumie to palec ciężko wcisnąć "wiszące" nadkole Edytowane 16 Listopada 2014 przez IroN_87
black4 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Próbowałem dzisiaj coś nagrać na szybko.. 100-200 będzie jak znajdę trochę czasu bo muszę podjechać na odpowiednią drogę. Mógłbyś zrobić bliższe zdjęcie tych zacisków ?? chodzi mi dokładnie o kolor Założyłem dzisiaj dystanse i mam mały problem... ET felgi 43 szerokość bodajże 8" dystans 13mm co daje ET 30? Przy zapadnięciach ocierają mi koła o nadkola.. Da się jakoś "podnieść" te nadkola? ma ktoś jakiś patent? Jak ludzie zakładają ori z rs4 jak one mają ET 29? wąska opona i naciąg? Zastanawiam się czy nie wsadzić podkładek tych ori na sprężyny co podnoszą 1cm? da to coś? bo wydaje mi się, że tył powinien iść trochę do góry, albo przód niżej.. Tak było Tak jest W sumie to palec ciężko wcisnąć "wiszące" nadkole Witaj Tak jak piszesz ludzie wkładają do B7 felgi od RS4 i podobno nie przyciera. Tym bardziej dziwne, że u Ciebie przyciera. Rozumiem, że 13 mm dystans dałeś wyłącznie na tył? Ja u siebie przy zawieszce 1BV na zimowym setupie przy feldze 7,5 cala i ET45 mam na tyle dystans 17 mm co daje ET28 i jest bajka, świetny wygląd i nic nie przyciera. Na przód przy 7,5 cala i ET 45 mam dystans 13mm czyli ET32 i jest rewela. Jaki dystans dałeś na front? Na twoim miejscu zostawiłbym te dystanse i dał tył błotniki do zrolowania. Zyskasz trochę miejsca i powinno być perfect PS. Jakieś markowe dystanse wrzucałeś? Pozdrawiam i gratuluję pięknej furki z fajnym motorem Wesołych Świąt!
IroN_87 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witaj Tak jak piszesz ludzie wkładają do B7 felgi od RS4 i podobno nie przyciera.Tym bardziej dziwne, że u Ciebie przyciera.Rozumiem, że 13 mm dystans dałeś wyłącznie na tył?Ja u siebie przy zawieszce 1BV na zimowym setupie przy feldze 7,5 cala i ET45 mam na tyle dystans 17 mm co daje ET28 i jest bajka, świetny wygląd i nic nie przyciera.Na przód przy 7,5 cala i ET 45 mam dystans 13mm czyli ET32 i jest rewela.Jaki dystans dałeś na front?Na twoim miejscu zostawiłbym te dystanse i dał tył błotniki do zrolowania.Zyskasz trochę miejsca i powinno być perfect PS. Jakieś markowe dystanse wrzucałeś?Pozdrawiam i gratuluję pięknej furki z fajnym motorem Wesołych Świąt! Takie http://allegro.pl/show_item.php?item=4877872448 Z przodu mam 12mmTak się zastanawiam czy czasem mi nie wysłali 15mm.. muszę jutro odkręcić koło i zmierzyć..U mnie problemem nie jest błotnik, a nadkole.. Nie wiem czy to powinno tak wisieć czy to się jakoś montuje? bo z przodu jest jakaś spinka od środka i nadkole jest przyciągnięte do błotnika..Dzięki, wzajemnie!
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wkładają felgi z RS4 i wystają poza błotnik albo przy sporej glebie na gwincie robi się z przodu negatyw i koło się chowa...
black4 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witaj Tak jak piszesz ludzie wkładają do B7 felgi od RS4 i podobno nie przyciera. Tym bardziej dziwne, że u Ciebie przyciera. Rozumiem, że 13 mm dystans dałeś wyłącznie na tył? Ja u siebie przy zawieszce 1BV na zimowym setupie przy feldze 7,5 cala i ET45 mam na tyle dystans 17 mm co daje ET28 i jest bajka, świetny wygląd i nic nie przyciera. Na przód przy 7,5 cala i ET 45 mam dystans 13mm czyli ET32 i jest rewela. Jaki dystans dałeś na front? Na twoim miejscu zostawiłbym te dystanse i dał tył błotniki do zrolowania. Zyskasz trochę miejsca i powinno być perfect PS. Jakieś markowe dystanse wrzucałeś? Pozdrawiam i gratuluję pięknej furki z fajnym motorem Wesołych Świąt! Takie http://allegro.pl/show_item.php?item=4877872448 Z przodu mam 12mm Tak się zastanawiam czy czasem mi nie wysłali 15mm.. muszę jutro odkręcić koło i zmierzyć.. U mnie problemem nie jest błotnik, a nadkole.. Nie wiem czy to powinno tak wisieć czy to się jakoś montuje? bo z przodu jest jakaś spinka od środka i nadkole jest przyciągnięte do błotnika.. Dzięki, wzajemnie! Witaj, Rzeczywiście dopiero zauważyłem, że u Ciebie od wewnątrz "wisi" wkładka nadkola. Coś tam musiało być grzebane i żle poskładali. Za bardzo ten element wystaje. Wydaje mi się, że tu leży problem a nie w dystansie, Pozdrawiam!
marcinch001 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 ja mam ET 43 I dystans 11mm i jeszcze jest spory luz felga 18 8 cali opona 225/40
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Reguła jest taka: im niżej auto z przodu tym więcej luzu, im niżej auto z tyłu tym mniej luzu.
IroN_87 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Znalazłem przyczynę.. Teraz powinno być ok Odkręciłem wszystkie śrubki i nadkole teraz idealnie przylega i poszło do góry Edytowane 20 Grudnia 2014 przez IroN_87
marcinch001 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2014 przez marcinch001
IroN_87 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nadkolem? poluzowałem wszystkie śrubki docisnąłem ręką do góry i dokręcałem trzymając jedną ręką tak, żeby nie opadło. Zastanawiam się nad felgami letnimi.. Chce sprzedać jeden komplet 18" i kupić 19"Po głowie chodzą mi: Ori RS4,Oz Ultraleggera (średnio mi się widzą w B7, ale są lekkie), Cades Apollo Jakieś propozycje?
instruktor83 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 z tych trzech ostatnia propozycja
afroo. Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Dawmac na alle handluje takimi Cadesami. Pooglądaj co tam ma i coś na pewno wybierzesz. ; ) Edytowane 28 Grudnia 2014 przez afroo.
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ostatnie spoko tylko do tych felg trzeba też mieć odpowiedni hamulec
IroN_87 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Hamulce s4 max. Innych nie planuje.. No wlasnie jak będę brał to od Dawmac tylko musze się pozbyć moich. Musze jeszcze sprawdzić jakie maja szerokości i ET. Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Stano Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dawmac na alle handluje takimi Cadesami. Pooglądaj co tam ma i coś na pewno wybierzesz. ; ) Jakiej to jest produkcji? Chinole?
IroN_87 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Brytyjskie. A kto im to klepie to nie wiem. Szybki weselny transport No i spadł ponownie śnieg Trzeba w końcu zmienić hamulce bo za dużo miejsca na śnieg
Rekomendowane odpowiedzi