turdzi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ale masz przynajmniej jeden przycisk który nie działa bo niebylo go w originale.
pocas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2013 Nav i. Ten guzik nie działa. Żyje mi się jakoś z tym
turdzi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 I see myślałem że większa rzeźba z ta kierownicą
pocas Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zdrowe. Chyba. Z 0-100 z 5,3s wskoczyło na 4.6 Sent from out of space No to git, ile masz v-maxa u siebie ? Dopiero teraz zobaczyłem pytanie. Wracałem teraz z Zakopca po świętach i udało mi się strzelić (licznikowo niestety...) ~290km/h. Dalej nie ciągnąłem bo ruch się nasilił.
H4mm3R Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Konkretna S5 ile to wciąga zupy na trasie? Bo sam się przymierzam do S
pocas Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zupy wciąga koło 13-14 jak nie jadę jak pojebany... A to się rzadko zdarza
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zupy wciąga koło 13-14 jak nie jadę jak pojebany... A to się rzadko zdarza Nawet spoko też bym pewnie nie wytrzymał
pocas Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 No dobrze, doszło parę pierdół: - wydech od MG ze sterowaniem klapek na pilota. - audio trójdrożne oparte na Hertz Energy + wzmacniacz Alpine + wygłuszenie przednich drzwi - heble od RS5. Najpierw były herbatniki od RS5, ale ostatecznie je pokrzywiłem więc wpadły nowe tarcze z RS6, które po małym przetoczeniu wewnętrznym ranta pasują idealnie - lampy z AFS i zmienionymi soczewkami nie pamiętam co jeszcze, a przynajmniej nie mam zdjęć więc nie wrzucam Małe tuningi pod Orlenem
pocas Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 A tu jeszcze lampki Hamuje? Noooo, jest różnica między eSowymi a eRSowymi. Może nie tak bardzo przy pierwszym hamowaniu, jak przy każdym kolejnym >200 do 0
Fr0styyy. Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak to świeci :slina: Da się te soczewki do b6 wrzucic?
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak to świeci :slina:Da się te soczewki do b6 wrzucic? Soczewki to Intemo. Można było wrzucić większe, ale AFS sporo ogranicza pola manewru wewnątrz obudowy. Pany, najwięcej frajdy sprawia audio Od nowa odkrywam muzykę. Dziękuje Bogu że się wpakowałem się w B&O tylko pocisnąłem dalej
pocas Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Widziałem większe zestawy do eSy Ale generalnie... czy jest sens? Podejrzewam że nie. Tak samo zakładanie stabilizatorów od RS. Przy takiej mocy i takim użytkowaniu auta. Kolejny etap to kółko kompresora. Tylko że nie dotykamy się do tego nim nie ogarniemy tematu wsadzenia większej chłodnicy. eSa się koszmarnie grzała na hamowni. W Twojej S6 układ jest pewnie o wiele wydajniejszy. Tu był ciekawy setup Stasis'a, ale obawiałem się dostępności tarcz wiec wolałem coś w miarę seryjnego
Rekomendowane odpowiedzi