athek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Czy 5 biegowa skrzynia DUK pasuje p&p do AHU ?? trzeba coś zmieniac ? ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- pilne bo moja padła proszę o odp ---------- Post dopisany 24-10-2013 at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2013 at 22:48 ---------- Na przyszłość Skrzynia DUK od AJM pasuje do AHU/1Z/AFN
ŁYSY44 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 A jak z przełożeniami, nie jedzie jakoś inaczej ?
athek Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 A jak z przełożeniami, nie jedzie jakoś inaczej ? Powiem ci kolego że mam wrażenie przyrostu momentu obrotowego na pierwszych biegach i auto jest jak by żwawsze.. także zdecydowanie odczuwam plusy.. ostatnio miałem przyjemność ścigać się z AHU to samo co ja mam tylko na seryjnej skrzyni to powiem ci że nie ma startu. najlepsze jest to że wszystko jest P&P zero zmian
Rekomendowane odpowiedzi