balbolek Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Witam , Audi A4 B5 1999 rok 1.6 benzyna 101 km W aucie za dużo względem serii się nie zmieniło , wynika to z braku czasu na jakie kolwiek modzenie no ale z czasem bedę wrzucał to co udało mi się do tej pory zrobić przy aucie Mianowicie doszło parę zmian we wnętrzu Obszyta skórą rączka hamulca ręcznego Obklejone dekory folią carbon trza zmienić Pakiet LED we wnętrzu Z zewnątrz wpał grill ala RS4 wnęki lamp poszły w czerń wpadła również końcówka wydechu z kwasu Mechanika , to raczej rzeczy na bieżąco oleje ,filtry , świece ,nowe tarcze/klocki , springi MTS'y -40/40 W planach? raczej nic specjalnego z pewniaków to gwint/koło reszta to drobnostki które zmieniają się bardzo często. Wszystkie te mody postaram się ukazać na zdjęciach. Póki co na wejściu pare jesiennych ujęć
rysiu2006 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 ładna ładna i nawet kolorek taki jak mój:decayed: tylko te lampy czarne jakoś mi nie pasują ale alu zaje.....
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 ładnie się autko prezentuje grill lampy moim zdaniem na + alu też tylko obniż ją
balbolek Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 ładna ładna i nawet kolorek taki jak mój:decayed: tylko te lampy czarne jakoś mi nie pasują ale alu zaje..... Te lampki są charakterne zią ---------- Post dopisany 16-11-2013 at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2013 at 17:38 ---------- Pare dzisiejszych strzałów
wojtas32 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No fajnie wlasnie zastanawialem sie jak ciemne lampki wygladaja na srebrzaku ,ale bardzo fajnie to wyglada pozdrawiam cyknij pare fotek srodka:naughty:
Marc!n Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czarna stal Ja tam czekam ze zmianą do białego puchu
jacek70 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Alusy super. Rzucają się w oczy.
pepik Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Fajnie się prezentuje, lampy suuuuper
a4-freunde Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 auto fajne .....ale czy ni za szybko na zime ? ja jak kolega wyzej czekam na 1 sniego ....
balbolek Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 Opony mam nowe więc dla mnie posluza bite dwa sezony wiec czy 2 tygodnie predzej czy pozniej to mi nie robi roznicy poza tym mieszkam na terenie gdzie jest duzo błota i kamieni i troche szkoda mi dojechać letnie felgi ,dlatego już zima na pokladzie
Rekomendowane odpowiedzi