Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Witam :hi:czy ktoś z was Koleżanki/Koledzy posiada w swoim 1.8 tempomat ? pytam, ponieważ ja mam ale nie działa kupiłem sterownik działający w innym aucie a u mnie nic zero:thumbdown: Do kostki wszystko dochodzi bo sprawdzałem miernikiem i do kostki ok a tempomat nie działa...
ja74687 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 może coś w przepustnicy nie tak Ja tempomatu nie posiadam ale on steruje przepustnicą może tam coś poszło
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 może coś w przepustnicy nie tak Ja tempomatu nie posiadam ale on steruje przepustnicą może tam coś poszło przepustnica była wymieniana i adaptowana
ja74687 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 to może na którymś kabelku napięcie nie dochodzi bo tam musi być jakiś silniczek chyba który otwiera i zamyka ją
Arkadiush Opublikowano 23 Października 2013 Autor Opublikowano 23 Października 2013 to może na którymś kabelku napięcie nie dochodzi bo tam musi być jakiś silniczek chyba który otwiera i zamyka ją No ok zacznę od przepustnicy a jeżeli będzie wsio ok to co dalej sprawdzać ?
Banan Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Sorry ale tam nie ma żadnego silniczka przy przepustnicy - jest grucha podciśnienia i cięgno od niej do przepustnicy
ja74687 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 aha jak napisałem nie widziałem przepustnicy z tempo To może coś z podciśnieniem jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi