DiAMOND Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Witam, poleci mi ktoś gdzieś jakiś dobry w wykonaniu uchwyt na napoje w szczególności po puszce napoju energetycznego tak aby trzymał się sztywno?
lizik Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Ale co gdzie? do czego? Ori trzymaki w podłokietnik b6 się sprawdzają xD
balbolek Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Problem co nie miara, pierdyknij zawsze energetyka jak wsiadasz do auta a nie bedziesz kombinował jak zrobić uchwyt
DiAMOND Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 Hehe byle szybko wypić energetyka, no nic dam sobie spokój z uchwytem
kiko79 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 jak jeżdżę swoim autem szósty rok to jeszcze nigdy nie używałem uchwytu na napoje:shock3:
lizik Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 jak jeżdżę swoim autem szósty rok to jeszcze nigdy nie używałem uchwytu na napoje:shock3: to sprezentuj koledze
vdm Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 znowu u mnie non stop coś siedzi w uchwycie, jak nie energetyk to cola, woda, lipton nawet ostatnio moja żona kubusia bananowego tam wsadziła
lizik Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ja dlatego dokupiłem w podłokietnik przedni trzymaki na napoje bo po wizytach w mc'u nigdy się nie mieściłem
DiAMOND Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 No komuś może się przydać ja mam standardowe trzymaki na napoje na puszki np. na colę, sprite itp. a jak chce zostawić mniejszą, chudszą puszkę po energetyku to muszę trzymać podczas jazdy, bo inaczej się wyleje.
Rekomendowane odpowiedzi