Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A5 8T FL SHOCKWAVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest niezła sucza:slina: Jaki masz kod silnika? Nie ma tam przypadkiem 225KM?

Opublikowano
  • Autor
Jest niezła sucza:slina: Jaki masz kod silnika? Nie ma tam przypadkiem 225KM?

niestety jeszcze 211 ale zadziwiajaco sie to dobrze zbiera , znajomek ma ten sam silnik i jest dosc sporo roznica w odczuciu mocy ...

a co do sieny to myslalem ze juz jej nitk nie zobaczy :grin:

Opublikowano

Piękna jest. Jedyne co nie trafia w mój gust to alufelgi. A jak oceniasz B&O ?? Bo gdzieś czytałem, że na niektórych nie robi aż dużego wrażenia.

Opublikowano

Chyba żałuje ze nie wziąlem czerwonego :kwasny:

Opublikowano
Piękna jest. Jedyne co nie trafia w mój gust to alufelgi. A jak oceniasz B&O ?? Bo gdzieś czytałem, że na niektórych nie robi aż dużego wrażenia.

No ja właśnie jestem po odsłuchu... Będę rezał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

powiem wam ze jesli chodzi o czystosc , jakosc B&O jest naprawde spoko ale jesli chodzi o basy itp to jest tragedia jak dla mnie ....

przynajmniej z tym co mialem w poprzednim aucie , a byly glosniki morel tempo plus wzmak glow dimension i robilo to dobra robote ...

a tu sub jak poglosnisz goni po calym bagazniku :facepalm: ale poza tym jest git :wink:

Opublikowano

Jakosc muzyki to nie bass jak niektorzy to pojmuja :wink: Jezeli chodzi o jakosc wlasnie to b&o jest mega przed innymi systemami audi w a4/a5 ...ale jak ktos szuka bassu to niech tego nie kupuje

Opublikowano

Zależy kto czego słucha w aucie. U mnie przeważnie siedzi chillout więc idealnie.

Opublikowano

B&O gra pieknie. :kox: Fakt nie porównamy Banga z A4 do A7 czy A8 ale to już inna półka :whistling:

Opublikowano

Grzesiek musi rozpracować swapa z A8 :grin:

Opublikowano
  • Autor
Jakosc muzyki to nie bass jak niektorzy to pojmuja :wink: Jezeli chodzi o jakosc wlasnie to b&o jest mega przed innymi systemami audi w a4/a5 ...ale jak ktos szuka bassu to niech tego nie kupuje

nie no jasne masz racje , ale juz do hip hopu nie jest tak fajnie ...ciut basu tez pasuje zeby bylo :decayed: oczywiscie nie jakies benck benck jak to preferuja niektorzy...:facepalm:

Opublikowano

B&O jest ok. Jak na auto klasy A4/A5 to jest to bdb fabryczne nagłośnienie. Brakuje mi czasem "miękkiego drżącego basu" ale do muzyki jakiej ja słucham(rock, metal) system jest wystarczający.

Opublikowano
Można dołożyć :wink: o szczegóły pytaj Staszek20vt

Działa już mu? jak ostatnio z nim rozmawiałem to coś nie balangała.

... a będziesz ją trochę glebił, czy z racji że śnieg masz też w lipcu, zostawisz na tym co jest:wink:

---------- Post dopisany at 13:31 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ----------

B&O jest ok. Jak na auto klasy A4/A5 to jest to bdb fabryczne nagłośnienie. Brakuje mi czasem "miękkiego drżącego basu" ale do muzyki jakiej ja słucham(rock, metal) system jest wystarczający.

miękki drżący bas jest po dobrym wygłuszeniu drzwi :wink:

Opublikowano

Może trzeba o tym pomyśleć.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Kolor wymiata, tylko musisz dbać o lakier żeby nie tracił głębi swojej :wink: dokładnie jest to Missano Red Pearl Effect :banan: Poza tym A5 super, kilka modów jak powyżej i miazga :slina:

Opublikowano
  • Autor
Kolor wymiata, tylko musisz dbać o lakier żeby nie tracił głębi swojej :wink: dokładnie jest to Missano Red Pearl Effect :banan: Poza tym A5 super, kilka modów jak powyżej i miazga :slina:

dzieki :decayed: teraz wlasnie auto jest po malym detalingu , dalem na auto wedlug zalecen kolegi black hole , dodo juice lite prime i pod to wosk

collinite 476s i musze przyznac ze teraz to jest naprawde fajny efekt ... w dodatku wciaga to i cieszy :banan::wink: szkoda ze czasu nigdy nie ma :facepalm:

Opublikowano

dzieki :decayed: teraz wlasnie auto jest po malym detalingu , dalem na auto wedlug zalecen kolegi black hole , dodo juice lite prime i pod to wosk

collinite 476s i musze przyznac ze teraz to jest naprawde fajny efekt ... w dodatku wciaga to i cieszy :banan::wink: szkoda ze czasu nigdy nie ma :facepalm:

No i ładnie, teraz tylko na wiosnę zrobić to samo i będzie dalej połysk i głębia :wink: u mnie jest tak samo, tylko na jesień i zimą mam trochę czasu a latem tylko jeżdżę ….:kox:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie mam problem bo przymierzam sie do kupna springow od eibacha no i dystansow , tylko zglupialem juz , mam felge 19x9 et35 lub 33 i teraz nie wiem jakiej wielkosci dystanse kupic ... 15/20 czy moze 20/25 ma ktos moze u siebie zalozone dystanse albo wie jak takowe wygladaja na aucie przy tej szerokosci felgi ???? opona 255/35

---------- Post dopisany 18-04-2014 at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany 27-02-2014 at 21:50 ----------

doszly sprezyny pro kit i dystanse eibacha 15/20 na strone

DSC02354.JPG

Opublikowano

Czerwone a5 dobrze wyglada:slina:

Opublikowano

Ale kocur:kox::slina: