ganjaq Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witajcie, jakie mogą być bezpośrednie przyczyny rozjeżdżania się składu mieszanki na + w okolicach 14% w grupie 032
darkb Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 powodem może być jakaś nieszczelność w układzie dolotowym powietrza bądź złe wskazania przepływomierza ( tzn zaniżanie przepływki )
Galetto Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 badz brak paliwa pb/lpg. Korekta na + i brak paliwa?
Łukasz13 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 badz brak paliwa pb/lpg. Korekta na + i brak paliwa? A co w tym dziwnego?
Galetto Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Nic... Po prostu pomyliłem kierunki +, - Na plus to oczywiście ubogo.
ganjaq Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Korekty pojawiły się po wymianie filtra gazu, zakręciłem zbiornik wtedy i odkręciłem go do 3/4 ale dźwięk o którym wspominałem jest ze mną od samego początku i tylko na filtrze stożkowym, nie ciągle ale czasem zabuczy, dźwięk pojawia się gdy auto ciągnie powietrze
Rekomendowane odpowiedzi