Kuna Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Cześć, Chce sobie przemalować środku dekli w moich felgach pod kolor samochodu. Jak wyciągnąć logo audi z nich ? Chodzi mi dokładnie o coś takiego DEKIELKI AUDI A4 A6 A8 TT 8D0 601 165K MALOWANE ! (3674469512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jest na to jakiś sposób?
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Spróbuj delikatnie podwarzyc powinny wyjść. U mnie wyszły ale mam trochę inne dekle.
Fido Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Powinny być wciskane na takie 4 zatrzaski. Odwróć je i zobacz od wewnętrznej strony dekla. Ja też malowałem i ładnie wyszły. Tyle że moje ciut inne.
Kuna Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Opublikowano 5 Listopada 2013 też mam te 4 zatrzaski, i jak mam je wypiąć, wypchać czy przycisnąć?
Fido Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Tępym narzędziem delikatnie powypychaj, jest ich 4 sztuki. Na pierwszym moim zdjęciu zobacz,siedzą w tych 4 rowkach. Delikatnie,aczkolwiek trochę siły trzeba użyć. Nic nie powinno się połamać. Wyciśniesz i wyciągniesz bez problemu.
bylo11 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Skorzystaj z czegoś tępego i podważaj delikatnie
Rekomendowane odpowiedzi