Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Nie taki znowu typowy Szarak - AVUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo ładne auto

Opublikowano

Przychodze na korepetycje!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Przychodze na korepetycje!

:thumbup1:

---------- Post dopisany 18-04-2014 at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2014 at 14:17 ----------

Kupiłem kierownicę trójramienną w średnim stanie. Poduszka ładna, ale skóra na obręczy wytarta na 75% obwodu.

IMG_0653.JPG IMG_0645.JPG IMG_0644.JPG

W takim stanie nie zamontowałbym jej do swojego auta, dlatego kupiłem zestaw do malowania skóry. Kierownicę wyczyściłem, przetarłem rozpuszczalnikiem, nałożyłem dwie warstwy farby i na to dwie warstwy utrwalacza.

IMG_0667.JPG IMG_0668.JPG IMG_0673.JPG IMG_0680.JPG

Efekt zadowalający, teraz wyglądem pasuje do stanu wnętrza mojej A4 :wink:

Opublikowano

Efekt spoko tylko na jak długo?? Czemu nie wysłałeś do Raggi do obszycia, efekt lepszy i trwalszy:wink:

Opublikowano

daj znac za jakis czas jak utrzymuje sie efekt i czy nie brudza sie rece

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Efekt spoko tylko na jak długo?? Czemu nie wysłałeś do Raggi do obszycia, efekt lepszy i trwalszy:wink:

Jednak ograniczony budżet na samochód, zwłaszcza, że kupiłem jeszcze kilka innych gratów :decayed:

daj znac za jakis czas jak utrzymuje sie efekt i czy nie brudza sie rece

Jeśli trwałość będzie słaba, to o tym napiszę i kierownica pojedzie do obszycia :wink:

---------- Post dopisany 28-06-2014 at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany 18-04-2014 at 17:03 ----------

Po dwóch miesiącach kierownica nic nie straciła na wyglądzie, ręce też się nie brudzą. Także, jeśli ktoś nosi się z zamiarem odświeżenia swojej, polecam system Lederzentrum.

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ----------

W weekend ja i mój samochodzik odwiedziliśmy Szkołę Jazdy Michała Kościuszko w celu nauki bezpiecznej jazdy :decayed: Świetna sprawa i super zabawa, zimowy parking pod hipermarketem to pikuś :wink:

DSC06128.JPG

DSC06141.JPG

Opublikowano

Jakbym nie wiedział, że zdjęcia wykonane w 2014r to pomyślałbym, że pochodzą z katalogów producenta!

Opublikowano
  • Autor

Instruktorzy też byli pod wrażeniem, jak sie dowiedzieli że 16 lat ma już :D

Dziś autko pożegnało się z 280mm Lucas, a z radością przywitało 288 ATE (z Trepkowego Avanta :P ). Poprawa jest zauważalna, jednak wiosną pomyślę nad 312mm na nowych tarczach i klockach. W takim zestawie powinno już wystarczająco dobrze hamować :wink:

Opublikowano

ladnie wyglada ten szaraczek :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie zastanawiaj sie tylko pakuj 312 i dobre klocki. bedziesz zadowolony ;)

Opublikowano

ładne audi i gratki za utrzymanie bo o lakier mało kto dba :grin: zarzuć mi linkiem pod te dystanse 10mm bo szukam takich chyba że masz jakieś inne dojście a w takim wypadku też słucham :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie zastanawiaj sie tylko pakuj 312 i dobre klocki. bedziesz zadowolony ;)

Nie ma się nad czym zastanawiać, chcę tylko jeszcze przejeździć nadchodzącą zimę na swoich 15 i wiosną zakładam 312 :)

ładne audi i gratki za utrzymanie bo o lakier mało kto dba :grin: zarzuć mi linkiem pod te dystanse 10mm bo szukam takich chyba że masz jakieś inne dojście a w takim wypadku też słucham :decayed:

Dzięki :) Dystanse wyhaczyłem na Tablicy tanio - cztery sztuki 5mm. Do przymiarki założyłem dwie sztuki na koło, teraz siedzą pojedynczo czyli mam 5mm tylko.

Edytowane przez TrollGun

Opublikowano

przy 5mm wystaje cos pierscienia z piasty czy juz nic ?

Opublikowano
  • Autor

Z tyłu wystaje jeszcze sporo, spokojnie łapie felgę na kilka milimetrów. Z przodu wystaje 2-3mm, ale to za mało, żeby złapać moją felgę. Dlatego z przodu nie mam dystansu.

Opublikowano

A bo właśnie taki jest problem. 5mm z tylu tez mam ale chciałbym te 5mm dać na przod a cos szerszego na tył.

Opublikowano

auto fajne, co mi brakuje tu do szczęścia to tylko lamp od polifta ;)

Opublikowano
  • Autor

auto fajne, co mi brakuje tu do szczęścia to tylko lamp od polifta ;)

Mi brakuje lamp od przedliftowej Ski :)

Opublikowano

zrobisz błąd jak kupisz lampy od eski :wink:

Opublikowano
  • Autor

zrobisz błąd jak kupisz lampy od eski :wink:

Coś z nimi nie tak? :)

Opublikowano

Są dzielone i kosztują tyle co zespolone :thumbdown: a wizualnie widać przewage zespolonych