Skocz do zawartości
IGNOROWANY

problem oprogramowanie i kabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie posiadam kabel vag k+can 2.5 nie posiadam oprogramowania do tego kabla kabel jest ze strony e-volt problem polega na tym ze sciagnalem vag com 311 i zrobilem test kabla i wyskoczyl komunikat com port ok interface3 not found not ready co mam z tym zrobic tzn ze kabel jest zly do tego programu prosze o odpowiedz

Opublikowano

ten kabel nie pracuje z vag com do vaga musi być inny np kkl

Opublikowano

no ok kkl do vaga to wiec jaki mam program użyć żeby pracował z moim kablem vag k +can2.5??

Opublikowano

can commander wer.2.5 jest pewnie do tego kabla przy czym commander nie jest do diagnostyki ale vagi do wer. 311 i z nią działają na tym kablu

kabel posiada dwie linie k i can,podłącz do auta będzie działał

Opublikowano

a jezeli wyskakuje mi taki komunikat jak wyzej wymieniony to wszystko powinno byc okej po podłączeniu do auta??

Opublikowano

podpinaj,drivery masz ok.port ok. 3 linie nie aktywne bo kabel nie podpięty do auta.

Opublikowano

podłączałem i niby zaczelo sprawdzac i potem program sam sie wyłączał

Opublikowano

Witam, jak chcesz to możemy się zamienić kablami, mam dwa kkl a szukam k+can, Ty potrzebujesz czegoś takiego, z tym nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

szukaj 311.2 409 to kicha

Opublikowano

problem nadal nie rozwiazany sprawdzalo mi jakies kanaly i na kanale 15 pisalo skipped airbag nie pokazywalo numeru vin i w ogóle takich rzeczy.... nie wiem jak sobie z tym poradzic kabel posiadam vag can com 2.5 ze sklepu e volt