s3marek Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Cocco@ super samochód felgi pasują idealnie, tak jak chłopaki piszą obniżył bym samochód troszeczkę. Gibons@ szukałeś może już sprężyn eibach? Wiesz może gdzie można nabyć takie w dobrej cenie żeby były odpowiednio dobrane pod silnik/klasy wagowe/napęd?
Gibons Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Na De właśnie piszą że do 1BV eibach jak założyli to lepiej jak na ori
pieron82 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Felgi na plus ale koza straszna...przy rozmiarze 225/35 tam opony nie widac moze dlatego. Ja ide w 255/35 wiec bedzie wiecej o 2cm w srednicy kola wiec powinno byc chyba ok. Springi to bedzie ostatecznosc ale kto wie Poczekam az przymierzysz wlasciwy komplet
Kodzak33 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 chromowane końcówki wydechu musisz koniecznie założyć
Cocco Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Wczoraj przyszly oponki, wiec wszedl juz letni setup ;-) Moim zdaniem na 1be tragedii nie ma, choc domyślam się, że zaraz powiecie zeby ja zglebil Nie gancie za lakier, w niemcowni jakis ciapaty musial jezdzic, lakier wymaga gruntonwnej polerki i mysle, ze bedzie ok ;-) W przyszłym tygodniu jade na sofcik :-)
griga-st Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Moze coś z klasami wagowymi pokombinowane, bo na BE mi to za wysoko. Stoi 1:1 jak moje BA na tych dziewiętnastkach.
srb38vx Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Nie da się ukryć jest koza ,to samo miałem na 1BE Jak chcesz mieć w ciul twardo ,to załóż na te amory sprężyny FK -40 i będziesz miał jak u mnie tylko nie myśl że się w czasie jazdy napijesz po wiejskich drogach :grin: i te hebelki zmień , bo po programie może się z nich szybko zakopcić
pieron82 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Moze coś z klasami wagowymi pokombinowane, bo na BE mi to za wysoko. Stoi 1:1 jak moje BA na tych dziewiętnastkach. No wlasnie czy to na pewno jest 1BE tak porownywalem teraz z autem Gibonsa i jakos wysoko mi tutaj. Felga
Cocco Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Nie wiem dlaczego, ale tak teraz przyjrzałem się tym zdjęciom i faktycznie na zdjęciach tak kozowato trochę, na żywo dla mnie jest Ok, wiec nie wiem, czy w ogóle coś będę z zawiechą ruszał, zobaczymy:wink: We wlepce jest napisane 1be, chyba, że w niemcowni ktoś wymienił na 1ba
MaxsteRR Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 gwint audi a4 b8 (4042222322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
cool506 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Gdzie sie programujesz? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
Cocco Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 U mnie w ZG. Mechanik, u którego robię Audi też zajmuje sie robieniem chipow. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Gibons Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Gdzie sie programujesz?Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Ty nie pytaj gdzie się programuje tylko zmierz wreszcie tą odległość
Kriss SierraFan Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 gwint audi a4 b8 (4042222322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi