Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak Ogrzewania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzieki za sugestie:wink:

Opublikowano

Dobra Piotrek, daj już spokój - jedź do szika tam przy tesco, powiedz że chcesz nagrzewnicę ze średniej półki cenowej, a ja przyjadę do Ciebie z browarkami i będę patrzył jak się zarzynasz z deską rozdzielczą :grin: Już to przerabiałem, wymieniłem nagrzewnicę i wali żarem!!!

Opublikowano
Dobra Piotrek, daj już spokój - jedź do szika tam przy tesco, powiedz że chcesz nagrzewnicę ze średniej półki cenowej, a ja przyjadę do Ciebie z browarkami i będę patrzył jak się zarzynasz z deską rozdzielczą :grin: Już to przerabiałem, wymieniłem nagrzewnicę i wali żarem!!!

ale chociaż jednym browarkiem kolegę poczęstujesz czy niech się męczy i patrzy jak się browar pije:grin:

Opublikowano
  • Autor

Do palikówki chyba trafisz:D

Spróbuje jeszcze z tym płynem

Wysłane z mojego HTC Vision

Opublikowano
Do palikówki chyba trafisz:D

Spróbuje jeszcze z tym płynem

Jakbyś miał jakieś pytania co do tej deski, to pisz

Opublikowano
  • Autor

Powiedzmy że mam ha wymienić. W jak wielkiej, czarnej d*pie jestem??

Opublikowano

W takiej która ma szerokość 10-15 godzin pracy dla amatorskiej ręki :P Mi zajęło to koło 15 przy trzech godzinach wyciągania klucza spod podłogi :P

Jakbyś wymieniał, to również z chęcią pomogę jak przy czymś będziesz miał problemy.

Opublikowano

to ja tylko jeszcze zadam pytanie kiedy pompę wody wymieniałeś ? Miałem przypadek w 1.8 że wirnik był pękniety i ślizgał się na trzpieniu. Temperatura nie skakała a z ogrzewaniem też były problemy.

Opublikowano

no pisal ze rok temu.

u szfagra w 1.8 nie grzalo i wymienial nagrzewnice i przy okazji wkladal klime. sciagniecie dechy we dwoch pierwszy raz 3 godzinki.

Opublikowano
  • Autor

Jeśli płukanka nic nie da, to zmienie nagrzewnicę:wink:

---------- Post dopisany 27-12-2013 at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany 25-12-2013 at 02:02 ----------

Plukalem dziś i nic to nie dało...

Opublikowano

To rezerwuj czas i miejsce i wymieniaj :P

Opublikowano

Mialem taka sama sytuacje i co do czego to mialem pekniety smiglo z pompy wody (miala ona tylko 3 miesiace) mysle ze warto ja sprawdzic

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, w przyszłym roku spuszcze płyn i zobaczę wirnik:)

Opublikowano

Podepnę się Panowie. Może mi ktoś pomoże. Jakieś 2 tyg, temu wstawiłem moją a4 do mechanika(podobno dobrego) z podobnymi objawami jak wyżej. Stwierdził nagrzewnica beee (zapchana) po czym ją wyjął wyczyścił i stwierdził że jest w super stanie i ją zamontował z powrotem. I wszystko było super grzała jak szalona do dzisiaj. Znowu nie grzeje. Pomóżcie co to może być.

Opublikowano

nie wypłukał jej dokładnie i znowu się zapchała albo masz mega syf w układzie. Wyjmij węże z króćców i płukaj wodą pod ciśnieniem ze szlaufa raz w jedną raz w drugą

Opublikowano

Dzięki. Jutro spróbuje.

---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

Aha! Wczoraj zakładałem gaz może to miało wpływ? Gazownik twierdzi że nie!

Opublikowano

Mogło się trochę zapowietrzyć. Ale nie rozumie, skoro wytargał ci nagrzewnicę, po co się z nią bawić w czyszczenie? Czym ją czyścił? Czym zalany miałeś układ?

P.S. Ile cię skasował za tą robotę z nagrzewnicą?

Opublikowano

Nie przeczytałem dokladnoe. Jak rwal deskę to bez sensu czyszczenie. Trzeba było parę złotych na nowa nagrzewnice dołożyć

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

KRobota 300 zł. Twiedził że nowe są nie tak wydajne jak orginalna. Jesze jedna sprawa ,zauwayłem

że temperatura rosła do ok80 to wskazówka się cofneła na 60 i potem już normalni do 90 i ani drgnie. Może faktycznie jest zapowietrzona. Dzisiaj to sprawdze i napisze.

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 06:29 ----------

Odpowietrzanie nic nie dało. Ale właśnie ogarnąłem jak czytać kody z klimatronika. Może coś wyjdzie!:eusathink:

---------- Post dopisany 07-01-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 05-01-2014 at 15:54 ----------

Witam ponowni ! A4 naprawiona. Otóż majster co montował gaz zapowietrzył cały układ. Mechanik dzisiaj odpowietrzył jak należ i jest ogrzewanie.

Dzięki za porady.Pozdrawiam!

Opublikowano

Dobrze, że problem rozwiązany, ale do tego mechanika, co wziął kasę za wyjęcie nagrzewnicy a jej nie wymienił, to już lepiej więcej nie jedź...

Pewnie, że ori nagrzewnica lepsza, ale on nie włożył głowy do kanalików w środku i nie wie za ile ci się zapcha/rozszczelni... dlatego powinien wymienić na nową.