tomekhxc Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 ciekawie bez relingów , jak ich nie używasz to nawet mogło by tak zostać
afroo. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 31 minut temu, Bruuuum napisał: Jak zdecyduje się założyć z powrotem, to na pewno je trochę obniżę, bo zawsze za duże mi się to 'poroże' wydawało Jak Ci się to uda to będzie idealnie. Relingi powinny od zawsze wyglądać jak w B8.
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Właśnie chcę dorwać gdzieś reling z B8 przyłożyć czy pasuje profilem i szerokością, jak nie, to będę ciął swoje
KoJ@K Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jakos tego nie widze, zeby fajnie sie udalo, ale oby, dzialaj listwy sam oklejales ?
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 22 minuty temu, KoJ@K napisał: Jakos tego nie widze, zeby fajnie sie udalo, ale oby, dzialaj listwy sam oklejales ? Wszystko kwestia wcześniejszego wizualizowania sobie pomysłów w photoshopie Tak, też cały dzień mi to zajęło przez zawijanie folii pod listwy / za uszczelki. Przed folią przesmarowałem listwy jeszcze primerem 3M i trzyma jak głupie.
Animal Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pomysł na rezanie relingów całkiem fajny. Jestem ciekaw jak to wyjdzie. Czarny sufit
Norbas Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nawet nawet bez tych relingów wygląda Czekam aż springi i fele wylądują na furze
M@rcin Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Czarny sufit robi robotę. Nawet fajnie wygląda bez relingów. Wpadnij czasem do Nas na spota Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Marcinx52
muunv Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Springi dobry wybor. Sam na takich jezdze Wkladasz kawal serca w to auto. Ja bym zostawil jak jest bez relingow. Marzy mi sie taka kolekcja kosmetykow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Godzinę temu, muunv napisał: Marzy mi sie taka kolekcja kosmetykow A co to sklepu u siebie nie masz?
muunv Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A co to sklepu u siebie nie masz? Nie mam gdzie trzymac tego ani $ na tyle chemii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bruuuum Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) H&R złożone już od środy, ale patrząc na pogodę na najbliższe dni stwierdziłem, że poczekam jeszcze z założeniem letnich kół z tydzień. Póki co zdjęcie na szybko jeszcze na zimówkach: Przy okazji wymieniony komplet górnych wahaczy z przodu Lema. Pierwsze wrażenia z jazdy na nowych sprężynach - na nierównościach nie jest jakoś gorzej, natomiast szybkie zakręty odczuwalnie lepiej Relingi rozrysowałem sobie już do cięcia, ale spróbuję najpierw sprawdzić z B8 i A6C6 czy podpasują linią. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Bruuuum
K4rol81 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jest dobrze, koło na dystansie? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 10 minut temu, karol1981 napisał: Jest dobrze, koło na dystansie? Bez, lada dzień i tak zdejmuje te koła
Bruuuum Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Wczoraj oklejanie lusterek w kolor felg folią 3M (mega niewdzięczna robota na lusterkach): A dzisiaj w końcu lato założone (niestety brudas) Lada dzień będę miał relingi z B8 i będę patrzył jak to wygląda. Przydałoby się też zaciski teraz pomalować Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez Bruuuum
afroo. Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 za***iście to koło siadło. 2 minuty temu, Bruuuum napisał: Przydałoby się też zaciski teraz pomalować Prędzej zmienić na coś widocznego.
tomekhxc Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 1 minutę temu, afroo. napisał: Prędzej zmienić na coś widocznego. na czarne z lusterkami miales walke ...dlatego ja zmienilem obudowy na srebrne
Bruuuum Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 3 minuty temu, afroo. napisał: za***iście to koło siadło. Prędzej zmienić na coś widocznego. Niestety teraz cała kasa na wakacje... No i dla mnie te hamulce działają wystarczająco, a nie mam jakiegoś ciśnienia na wygląd większych Teraz, tomekhxc napisał: na czarne z lusterkami miales walke ...dlatego ja zmienilem obudowy na srebrne Tragedia, jedno lusterko już kończyłem, naciąłem kawałek foli i ciągnąc poszło za daleko i trzeba było zaczynać od nowa... Ale nauczyłem się przynajmniej żeby zaczynać od górnego rogu od wewnętrznej
Rekomendowane odpowiedzi