Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ShadowLine/Q3.0V6TDI/282KM-554NM/RSgrill+cupra/black lights/4xUlter 90mm/BOSE/Carbon5D/RECARO alcantara/H&R -45mm/19"x9"et33 S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny projekt, przeglądnąłem właśnie każda stronę, długi, gruntowny i ze smakiem. Zapisuję i mam zamiar w wielu rzeczach sie wzorować we własnym projekcie który właśnie zaczynam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zimówki 18/8, łącznie z dekielkami, pomalowane 'systemowo' w kolor detali i letnich felg - titan matt, złożone na Pirelli Sottozero II 225/40 i zabezpieczone :) Zostaje założyć na auto za kilka dni. Tak wyszły:

wint2.jpgwint1.jpgwint3.jpgwint4.jpgwint5.jpg

Opublikowano

Witaj, 

Świetnie te zimowe felgi wyszły,

Pozdrawiam

Opublikowano

Piekne auto, mega dopieszczone. Oby tak dalej :)

Opublikowano

Efekt kozak :fap:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kurde fajny kolorem mi by pasowało w graficie piękne koło

Opublikowano

Bardzo ładna A4, no i ten silnik - petarda. :).  A tak z czystej ciekawości, kolega licznik już zamykał w trasie ? :)

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, tomekxp2 napisał:

Bardzo ładna A4, no i ten silnik - petarda. :).  A tak z czystej ciekawości, kolega licznik już zamykał w trasie ? :)

Hmm no zdarzyło się kilka razy z górki dojść z tych 250 limitera do 260, ale to już dawno temu ostatni raz :lol:

Godzinę temu, H4mm3R napisał:

Fajne kółka, tylko opony wybrałbym inne.

Jeździłeś na nich? W sumie teraz co sezon letnie i zimówki można powiedzieć różne testuje, wypadło na te Pirelli teraz z mojego źródła najlepsze jakie miałem do wyboru, zobaczę jak się będą spisywać ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Bruuuum napisał:

Jeździłeś na nich? W sumie teraz co sezon letnie i zimówki można powiedzieć różne testuje, wypadło na te Pirelli teraz z mojego źródła najlepsze jakie miałem do wyboru, zobaczę jak się będą spisywać ;)

Tak 225/45 po sezonie były łyse po środku, na bokach jeszcze był bieżnik. Kumpel miał tak samo. 

Opublikowano

Możesz przybliżyć cenę lakierowania felg na priv, lub tutaj jeśli to nie tajemnica? I najważniejsze, gdzie robiłeś? Lublin, okolice czy wysyłkowo? Pytam, bo szukam czegoś w okolicy żeby ogarnąć komplet lato do drugiego auta na sezon :D

Fura, całokształt - marzenie. Na żywo pewnie jeszcze lepiej, może kiedyś upoluje gdzieś w LU :)

Edytowane przez d3jv

Opublikowano

Ładny zestaw, mam te felgi w 20 calach, tez bede malował w ten kolor na przyszły sezon. Dziisaj kupiłem do zimowego setu 215/45 R17 Bridgestone Blizzak LM32, po 200 km jestem zadowolony. Zobaczymy jak na gołoledzi trzyma

Opublikowano
  • Autor
46 minut temu, H4mm3R napisał:

Tak 225/45 po sezonie były łyse po środku, na bokach jeszcze był bieżnik. Kumpel miał tak samo. 

Zobaczymy, może nie wszystkie takie są :D

18 minut temu, d3jv napisał:

Możesz przybliżyć cenę lakierowania felg na priv, lub tutaj jeśli to nie tajemnica? I najważniejsze, gdzie robiłeś? Lublin, okolice czy wysyłkowo? Pytam, bo szukam czegoś w okolicy żeby ogarnąć komplet lato do drugiego auta na sezon :D

Fura, całokształt - marzenie. Na żywo pewnie jeszcze lepiej, może kiedyś upoluje gdzieś w LU :)

Profil w Rykach, jedyne miejsce w regionie, gdzie tak malują. Mam taniej, bo podsyłamy sobie klientów, ale normalnie biorą bodajże 750 za komplet 18"

Opublikowano

Zamiast pochwalic to Cie zdoluje :D :D

Opublikowano

Zamiast pochwalic to Cie zdoluje [emoji3] :D

Ja tylko mówię jak było u mnie :decayed:

Wysłane z OP3T

Opublikowano

Niezłą trasę zrobiłeś :o

Jestem ciekawy jak te alu w tym kolorze bedą na aucie wyglądały.

P.S. Mega projekt :wink:

Opublikowano

Opony masz z bierzącego roku czy starsze?

Edytowane przez Adam.S

Opublikowano
  • Autor

Kółka na zimę już założone. Było lato:

jesien.jpg

Jest zima:

wint9.jpgwint8.jpgwint7.jpgwint6.jpgwint10.jpg

Muszę się rozejrzeć za dystansami przynajmniej na tył, bo trochę się schowały koła :)

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Kółka na zimę już założone. Było lato:

jesien.jpg

Jest zima:

wint9.jpgwint8.jpgwint7.jpgwint6.jpg

Muszę się rozejrzeć za dystansami przynajmniej na tył, bo trochę się schowały koła [emoji4]

Koła po malowaniu na aucie wyglądają bardzo ciekawie :) Nie oklepane srebro i to na duży plus

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zima też może być ładna :thumbup1: 

kolor lepszy niż na letnich IMO :cool1:

jak tam rzeźbienie z relingami ? 

Edytowane przez Norbas