bodas Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia?
Norbas Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie no, fotele petarda sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka
Bruuuum Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia? Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv Nie no, fotele petarda sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka No właśnie trzeba szukać wszędzie, ja trafiłem aż na angielskie gumtree
bodas Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia? Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv Nie no, fotele petarda sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka No właśnie trzeba szukać wszędzie, ja trafiłem aż na angielskie gumtree Szkoda tylko, że nie mam pojęcia o oklejaniu
Bruuuum Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Opublikowano 17 Listopada 2016 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia? Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv Nie no, fotele petarda sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka No właśnie trzeba szukać wszędzie, ja trafiłem aż na angielskie gumtree Szkoda tylko, że nie mam pojęcia o oklejaniu Żaden problem, najlepiej tę folię na zimno normalnie kleić, zawijać za brzeg i podklejać kropelką, wcześniej jeszcze sprawdzając gorącym powietrzem suszarki czy się coś nie dzieje. Zobacz jakikolwiek filmik na YT i ogarniesz bez problemu
Norbas Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia? Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv Nie no, fotele petarda sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka No właśnie trzeba szukać wszędzie, ja trafiłem aż na angielskie gumtree Ja widziałem na ebay us ale cena była dość spora a do stanu bdb też trochę brakowało
Bruuuum Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ja widziałem na ebay us ale cena była dość spora a do stanu bdb też trochę brakowałow USA drogie, podobnie jak Niemcy, najlepsza opcja szukać w Anglii, dużo taniej niż nawet u nas Podłokietnik do kompletu z kierownicą, gałką biegów i uchwytem ręcznego, a jednocześnie, aby pasował do foteli, obszyty skórą perforowaną
Norbas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Środek wygląda mega :kox: nie mogę się napatrzeć
Bruuuum Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Środek wygląda mega :kox: nie mogę się napatrzeć Brakuje mi jeszcze Twojej kierownicy
Norbas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Podejrzewam, że u Ciebie to kwestia czasu Ktoś Ci robił ten podłokietnik ?
Bruuuum Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Podejrzewam, że u Ciebie to kwestia czasu Ktoś Ci robił ten podłokietnik ? Póki co planuję felgi+opony na lato, więc kierownica poczeka Tapicer za flaszkę na święta, akurat miał ładną naturalną skórę z tym samym rozstawem perforowania co na reszcie
Norbas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 No to prawie za free Jakiś konkretny wzór czy jeszcze się zastanawiasz ?
Bruuuum Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 No to prawie za free Jakiś konkretny wzór czy jeszcze się zastanawiasz ? Mam na 90%, ale pokażę jak już kupię
afroo. Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak mam być szczery to bardziej pasowałby mi tu gładki łokieć. Ten za bardzo odróżnia się od boczków foteli. Ale ważne, że właściciel zadowolony. Te Recarosy chodzą mi wciąż po głowie. Boczki drzwi masz materiał, czy skóra?
Bruuuum Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Przymierzałem gładką i tą i jednak mi bardziej przypasowała, poza tym praktyczność przemówiła - w lecie nie będzie się tak ręka przyklejać jak do gładkiej Szukaj po ebayu.co.uk frazą "Breaking S4 B7", często handlarze tam nie wystawiają poszczególnych części tylko ogłoszenie ogólne o rozbiórce i wystarczy napisać z pytaniem, więc może trafisz fotele. Boczki do stycznia jeszcze materiał, później też do obszycia. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Bruuuum
FroS-t Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mega się prezenci środek, łądnie to wszystko gra, jeszcze tylko kiera i ja jeszcze bym wrzucił czarny sufit i będzie baja, sliczny Avant
Bruuuum Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Mega się prezenci środek, łądnie to wszystko gra, jeszcze tylko kiera i ja jeszcze bym wrzucił czarny sufit i będzie baja, sliczny Avant Po felgach na lato i fancie od Ciebie zastanowię się nad podsufitką jeszcze, trochę nie chce mi się tego wymieniać i nie wiadomo czy będzie coś w ładnym stanie, ale zobaczymy
zyla Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Fajny projekt Z zewnątrz przypomina mi moją . Poluję też na takiego grilla
makaba Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dobrze poszedłeś modami. Nie zastanawiaj się nad czarnym sufitem tylko szukaj takiego bo jest ekstra. Miałem w swoim sline i się zakochałem w takiej podsufitce a w obecnym aucie mi bardzo tego brakuje. Czarne wnętrze będzie ekstra a jasne wstawki w fotelach dodadzą klimatu. Gdzie kupowałeś tą folię carbon 5D, alledrogo?
Rekomendowane odpowiedzi