MichauS Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam, na krawędziach drzwi mam odpryski lakieru, jest ich sporo, ale nie są duże(sam rant) Czy odpowiedni będzie zestaw do zaprawek który oferuje ASO? Czy może lepiej oddać to w ręce lakiernika?
Fido Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 A to zależy od wielkości uszkodzenia. Jak małe to dasz radę zestawem.
MichauS Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 zdjęcie kiepskie bo robione telefonem w garażu ale jak się przyjrzysz to widać uszkodzenia - to są największe
Marynarz____ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Walnij to lakierem zaprawkowym i będzie po bólu, szkoda lakierować
afroo. Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Miałem podobne na drzwiach + odpryski na zderzaku i potraktowałem to zaprawką z aso, spokojnie wystarczy.
kuba9001 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 ile taka zaprawka kosztuje w aso i jakiej pojemności to jest ?
Fido Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Na aledrogo 59 zł+kw. 9ml bazy+9ml lakieru AUDI VW SKODA SEAT ORYGINALNY LAKIER ZAPRAWKOWY (3769706258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi