rychchu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam. Posiadam Audi a4 1998r, 125 KM, 1.8 benzynka. Chce was zapytać jaki gaz najlepiej założyć do tego modelu. Proszę o pomoc.
darko Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 polecam zestaw Staga, sterownik Stag 4Qbox,reduktor AC R01,listwa AC W01 w zupełności wystarczy,no i zamontowane u kogoś kto umie to także ustawić a nie tylko założyć,jeśli chcesz bardziej bogato to wtryski Hana lub Barracuda zamontowane pojedynczo,zbiornik około 60l i wlew pod klapką paliwa
Olszak86 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Egp warszawa dobry zaklad i brc sequent24. 80 tys mam zrobione i tylko wymiana filtrow. Fakt troche glosniej zaczely wtryskiwacze gazu chodzic ale mi to nie przeszkadza. Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Polecam Stag 4 plus. Będzie chodził tylko gazownik musi być kumaty.
sony_dark Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 dokładnie jak gazownik jest dobry w swoim fachu i umie to ogarnąć to będzie fajnie.
rychchu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 A mogę założyć zwykly gaz czy musi byc sekwencja? Czy wszystko zależy od gazownika ?
darko Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 na zwykłej też pojedzie,tylko tu trzeba się liczyć z dużo większym spalaniem,gorszą dynamiką i co najważniejsze z kichaniem,różnica w cenie zwykłej a sekwencji nie jest aż taka duża może 400-500 pln a przy dobrze zamontowanej i wyregulowanej sekwencji nie powinieneś poczuć na czym jeździsz,jedyną różnicą jest to że podjeżdżasz pod dystrybutor LPG a nie PB:decayed: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- zwykłej instalki do wielopunkta już raczej nikt nie zakłada ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- jak już byś się zdecydował na montaż oczywiście sekwencji to jest też taka zasada,że oszczędza się dopiero po montażu a nie na montażu
sony_dark Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 kolego nawet nie myśl o tej generacji, zakładaj sekwencje a nie to nie uno czy tipo, tylko AUDI!!
rychchu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dzwoniłem do gazownika mówi że zwykłego to on nawet nie zakłada do takiego modelu. Więc musze się pisać na sekwencje. Dzięki panowie za dobre rady. Pzdr:grin:
Śliwek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 stag 4plus w zupelnosci wystarcza. R01 Czarny, W01 albo hanka czerwona/barakuda
dam-in Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Do wolnossącej 1.8 to nawet Stag 4 Eco. Sam mam taki sterownik i w zupełności wystarcza. Oczywiście kupiłem sobie interfejs i reguluje po swojemu
Rekomendowane odpowiedzi