Radex121 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Koledzy jakiej glinki użyć do auta które raczej nigdy nie było glinkowane .... twardej miękkiej ?? A może polecacie coś od siebie Jak pisałem auto nie było raczej nigdy glinkowane
Griffe Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 To jeszcze zalezy do lakieru. Jak ory audi nie malowane wtornie to dosc twardy (poza czarnym UNI) moze byc twarda glinka ale ciepla, zeby byla plastyczna
Radex121 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2013 Lakier LZ9W parna perła czy malowany nie wiem szczerze mówiąc nie sprawdzałem tego
Griffe Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jak malowany to miekka. Dla pewnosci wez miekka, podzialasz dluzej ale w razie mniej szkod narobisz.
Garet Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Lakier LZ9W parna perła czy malowany nie wiem szczerze mówiąc nie sprawdzałem tego Lakier tak zwany ebonyschwarz? Piękny, też taki mam ale wymaga dużo troski żeby wyglądał zacnie
przemek882 Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 kup delikatną glinkę tzw "żółtą" dla początkującego jest odpowiednia
hejneken Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Aby nadać poślizg glince mogę zastosować quick detailera ?
browaros Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 wystarczy woda + kilka kropel szamponu samochodowego.
jazzman Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ja osobiście używam glinki meguiar's + quick detailera również z meguiar's. Polecam takie zestawienie, można kupić taki zestaw gotowy na allegro
marc1n Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Bilt Hamber Auto Clay Soft tej używam. Wystarczy woda i trochę szamponu. Do glinkowania kup mały opryskiwacz cisnieniowy, wygodniej się pracuje. Oderwij kawałek glinki od kostki pozagniataj żaby mieka była.
marekk124 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 wie ktos moze gdzie moge kupic glinke w kolbuszowej lub rzeszowie? chodzi mi o sklepy stacjonarne, pozdrawiam
Griffe Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ściągaj z netu, zestaw megsa nie najtańszy ale zdecydowanie najlepszy.
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja polecam glinke SONUS SFX ULTRA FINE CLAY bardzo fajnie zbiera.
Rekomendowane odpowiedzi