Kulon Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 ramka pod zdjęcie Twoje lub własne - tanio i praktycznie
Armi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Bielizna? RLY? A Wy chcielibyście dostać gacie? Poza tym wybór bielizny przez same kobiety nie jest łatwe a co dopiero przez mężczyznę.
sokal Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja kiedyś kupiłem bieliznę to była na jeden raz Nie kala się
trepek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kup szafe na ubrania. Zawsze w niej nie ma miejsca, nic w niej nie ma i wogole ;-) A tak na powaznie to karnet do spa, jak kolega wyzej napisal. Dodatkowo zrob romantyczny wieczor. Zrob kolacje, swieca, wino. Platkami roz wysyp droge do lazienki, kup jakies kulki masujace do wspolnej kapieli w wannie. Kolo wannych niech stoi szampan i kieliszki. Po kapieli udajcie sie do sypialni. Zadbaj tam tez o swieczki, najlepiej zapachowe. Badz czuly i namietny. Po chwilach uniesien nie odwracaj sie tylkiem od razu tylko przytul sie do niej, poglaszcz po glowie, powiedz jej ile dla Ciebie znaczy, co do niej czujesz, pocaluj. I to bedzie najwspanialszy prezent. Uwierz mi - dziala. Bedzie zadowolona jeszcze przez wiele dni. A zadowolona kobieta to wdzieczna kobieta
arkady1321 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 moja to ma j...a na tle bucików i torebek...zawsze mało-i nawet jak kupię w ciemno to będzie zadowolona....
RS Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja tam myśle pragmatycznie. Jako że już po ślubie to robimy sobie prezent i kupujemy sobie coś do domu. W tym roku Będzie to taki lepszy ekspres do kawy, a w zeszłym roku był to telewizor . Wysłane z hajźla
YOGI3000 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja tam myśle pragmatycznie. Jako że już po ślubie to robimy sobie prezent i kupujemy sobie coś do domu. W tym roku Będzie to taki lepszy ekspres do kawy, a w zeszłym roku był to telewizor .Wysłane z hajźla Jasne że tak, albo ty jej mikser ona tobie wiertarkę. Najlepiej się po prostu zapytać, bo nic gorszego jak nietrafiony prezent.
rafal9119 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 lepiej się zapytaj a nie jak niektórzy jak widze na portalach ogłoszeniowych . sprzedam z powodu nie trafionego przezentu
POWER-KRIS Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mojej dużo nie potrzeba do szczęścia chce tylko żebym częściej / dłużej w domu bywał. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
wesz82 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 I to jest prezent (PS2) a nie jakieś maseczki:decayed:Ogólnie, dziwne dla mnie jest jak można mieć problem z kupnem prezentu dla osoby z którą się jest? Moja od razu wiedziała, że gwint to jest dobry prezent:naughty: To masz wyrozumiałą panią Moja powiedziała ze na mnie wyda fortune a jak wybiorę coś do auta to nawet zeta nie da:facepalm:
POWER-KRIS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dopiero 8. Ale znamy się od 91r. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Marcino87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 zafunduj jakąś wizytę w porządnym SPA czy gdzieś tam babie sie to przyda dla relaksu
nitroo Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 To masz wyrozumiałą paniąMoja powiedziała ze na mnie wyda fortune a jak wybiorę coś do auta to nawet zeta nie da:facepalm: Hehe dokładnie to samo usłyszałem:-) Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
fafnasty Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 I to jest prezent (PS2) a nie jakieś maseczki:decayed:Ogólnie, dziwne dla mnie jest jak można mieć problem z kupnem prezentu dla osoby z którą się jest? Moja od razu wiedziała, że gwint to jest dobry prezent:naughty: hehe też dostałem gwint:grin: ---------- Post dopisany at 07:00 ---------- Poprzedni post napisany at 06:57 ---------- i nawet wiedziała że chce z regulowana twadością:polew:
gizmus2006 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Kup szafe na ubrania. Zawsze w niej nie ma miejsca, nic w niej nie ma i wogole ;-)Dodatkowo zrob romantyczny wieczor. Zrob kolacje, swieca, wino. Platkami roz wysyp droge do lazienki, kup jakies kulki masujace do wspolnej kapieli w wannie. Kolo wannych niech stoi szampan i kieliszki. Po kapieli udajcie sie do sypialni. Zadbaj tam tez o swieczki, najlepiej zapachowe. Badz czuly i namietny. Po chwilach uniesien nie odwracaj sie tylkiem od razu tylko przytul sie do niej, poglaszcz po glowie, powiedz jej ile dla Ciebie znaczy, co do niej czujesz, pocaluj. I to bedzie najwspanialszy prezent. Uwierz mi - dziala. Bedzie zadowolona jeszcze przez wiele dni. A zadowolona kobieta to wdzieczna kobieta Odnośnie szafy jestem w trakcie montażu Odnośnie czułych słówek A na serio ja tam lubię bieliznę jak już ktoś napisał prezent i dla Niej i dla CIebie.
Rekomendowane odpowiedzi