Tomi_81 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autko fajne no i mody na plus A z tą prędkością to się chyba pomyliłeś i to było na niemieckiej autobanie :grin:
Christiano Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 Podziękował Nie nie, to w PL na odcinku od Brzeska do Tarnowa tam mniejszy ruch jest z reguły ---------- Post dopisany 30-07-2014 at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany 02-07-2014 at 17:40 ---------- Dziś o to po dość długich pracach stałem się szczęśliwym posiadaczem MCE z końcówką F doszło jeszcze lusterko wewnętrzne fotochromatyczne z czujnikiem zmierzchu, włącznik świateł z AUTO oraz moduł DRL na światła długie Za pomoc dziękuję Młodziak22, Domin79 i GreGoriO oraz tym wszystkim, którzy przyczynili się do stworzenia pomocnych tematów Do pełni szczęścia muszę podłączyć jeszcze spryskiwacze reflektorów oraz czujnik poziomu płynu spryskiwaczy ale zrobię to jak dokupię kilka elementów montażowych zdjęcia całości dodam jak posprzątam auto, wyczyszczę lusterko i takie tam mam natomiast kilka zdj z montażu: Nie wiem jak to u Was wyszło ale po dodaniu wszystkich kabelków zrobił się mały bałagan
chopin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 autko i mody super , teraz jeszcze kolorowy fis i będzie malinka
Christiano Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Na razie w planie jest samopoziomowanie ale licznika nie wykluczam ;p
karol18183 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 jutro moze sie okaze jaka mi wyjdzie plontanina przy mce f generalnie narazie wyglada to jak fabryka zobaczymy jutro
Christiano Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Jak zrobisz to sie pochwal i moze uporzadkuje to u siebie
karol18183 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 prawie gotowe niby działa ale brakuje mi pinu i musze teraz poukładac kable starałes sie je dobrze na długosc docinac ciekaw jestem efektu w poniedziałek zaczałem i powiedzmy dzis skonczyłem ale rypałem ostro wczoraj od rana do 2 w nocy
Christiano Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 W piątek znalazłem w końcu chwilę czasu i podpiąłem wreszcie pompkę spryskiwaczy lamp tak jak to ma być oraz podpiąłem również czujnik poziomu płynu spryskiwaczy. W związku z tym, że miałem ściągnięte koło i dobry dostęp zamontowałem od razu przedni czujnik do samopoziomowania Musiałem dorobić tylko blaszkę do wahacza ale nie było jakichś większych problemów. W sankach czujnik trzyma się na takich jakby kołkach rozporowych, akurat znalazłem w garażu taty Wszystkie kabelki przeciągnąłem przez gumki do tego przeznaczone. Jakoś w tamtym tygodniu zabrałem się za montaż tylnego czujnika do samopoziomowania Najwięcej problemów było z odkręceniem i wyjęciem śruby wahacza ;/ po dwóch godzinach męki udało się ją wreszcie wyjąć.. Musiałem popuścić śruby mocujące ramę zawieszenia. Przyjrzałem się wtedy tulejom i stwierdziłem że są rozwarstwione i luźne więc do wymiany. Razem z tatą wyjęliśmy całą ramę i okazało się, że tuleje są w doskonałej kondycji, a moje rozwarstwienie to po porostu plastikowe dystanse, które siedzą w tulei Nigdy tego nie rozkręcałem i nie wiedziałem co i jak więc teraz miałem okazję się przyjrzeć Było dużo rdzy i w sumie nic poza tym.. Skoro miałem już wszystko na wierzchu postanowiłem to trochę wyczyścić i zabezpieczyć. W wahaczach poprzecznych wymieniłem tuleje (miały już delikatny luz) żeby kiedyś nie rozbierać tego na nowo. Przed malowaniem: Po malowaniu: Z daleka wygląda jak nowe No i zamontowałem czujnik jak należy W między czasie podpiąłem do radia kabel od kolegi z forum, umożliwiający słuchanie muzyki z telefonu lub mp3 na ori radiu
dizell Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 W między czasie podpiąłem do radia kabel od kolegi z forum, umożliwiający słuchanie muzyki z telefonu lub mp3 na ori radiu Napisz coś więcej o tym kabelku, bo temat mnie zainteresował
Christiano Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 Kabelek od kolegi DeeJay_Kill jest gdzieś temat w dziale "Sprzedam". Po długim zbieraniu części i chęci, wreszcie założyłem i uruchomiłem wszystko co potrzebne do elektrycznych szyb z tyłu Doszły boczki z roletkami i pakietem światło, do tego podświetlane klamki Dziękuje Domin79 za bezpiecznik termiczny i uchwyt do MCE (pamiętam o browarku ) Dorzucam kilka zdj: Roletki po rozłożeniu i powieszeniu wyszły jakieś takie nienaciągnięte z jednej strony nie wiem czemu. Też tak macie? Kiedyś spróbuje je jakoś naciągnąć. Dodaję jeszcze zdj przełącznika Auto (przełącznik do regeneracji), lusterka i DRLu, które miałem dać już dawno dawno temu A tak na dokładkę to wpadnie nowy "mebel" do garażu
Christiano Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 W tym roku plany miałem trochę inne co do zmian ale już raczej nic z nich nie wyjdzie ale co się odwlecze to nie uciecze
Mati_23 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 no to już wiem do kogo uderzać z tematem 4 ele szybek
Fr0styyy. Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nie wiem jak to u Was wyszło ale po dodaniu wszystkich kabelków zrobił się mały bałagan Proszę Cię... Nie chciałbyś widzieć jak u mnie to wygląda
Christiano Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Masakrycznie to wygląda i mam w planie to uporządkować ale musi być cieplej i chce kupić wyjmak do mini iso bo bez tego to masakra ;/ Mati zapraszam Taki mały "jubileusz"
Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najlepszy jest zasięg przy pełnym baku :) U mnie pokazuje 400km
Christiano Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Aż tyle?? Kiedyś udało mi się tak zrobić że pokazywało 1310 km
Mati_23 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najlepszy jest zasięg przy pełnym baku :) U mnie pokazuje 400km Przy 2.7 T wcale mnie to nie dziwi
Christiano Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnio trafił się włącznik świateł z B7 w dobrych pieniądzach i niemal w stanie idealnym poza małą kropeczką Na sprzedaż mam włącznik z Auto z B6 jakby ktoś szukał. Zdj są kilka postów wyżej. Kilka zdj w zimowej scenerii Edytowane 2 Lutego 2015 przez Christiano
Rekomendowane odpowiedzi