zakwas1 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Żeby się jeszcze nie okopcał ... U mnie lekko bo lekko,ale okopca
misiek95 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Opublikowano 8 Maja 2014 Przy każdym myciu trzeba gąbką przeleciec obowiązkowo u mnie efekt się utrzymuje pięknie ale jak będzie mi się nudziło to jeszcze poprawie
Mario82A4 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 A nie lepiej obciąć na równo i założyć jakieś fajne końcówki ?? Ma ktoś założone końcówki w TDI ??
misiek95 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 A nie lepiej obciąć na równo i założyć jakieś fajne końcówki ?? Ma ktoś założone końcówki w TDI ?? O gustachsie nie dystkutuje Ja jednak wole zachować krany zagięte w dół bo to charakterystyczne dla klekota to po pierwsze, a po drugie jak komuś padalec mocno kopci a założy proste końcówki to duża szansa że d*pa bedzie non stop osmolona Ostatnio poważnie sie zastanawiam nad większymi kranami z a6 c5 2.5tdi. Nawet dałem znać kumplowi złomiarzowi że takich szukam i jak sie trafią to pewnie wypoleruje je na lustereczko i wspawam ładnie do siebie
Swir3k Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 właśnie ja chcę u siebie dokupić końcówki proste lekko ścięte __/ w ten sposób, zobaczymy co z tego wypali, aktualnie mam u siebie końcówki ucięte tak że ich wogóle niewidać, dlatego chcę to zmienić, jakby co to później wrzucę fotki jak to wygląda, pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi