marhiw Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam kolegów Mam nietypowe pytanie. Chce przerobic budynek gospodarczy na garaż wstawiając drzwi podnoszone z boku budynku tylko nie wiem czy wjade do niego audicą. Jeśli tak to wydaje mi się że tyłem chociaz nie wiem.... Wymiary budynku to 7 m-4m. Z tym że tu gdzie mam jedyna mozliwość wstawienia bramy garażowej jest do ogrodzenia jakieś 4,5 m. Ponizej rysunek pomocniczy... Poradźcie coś
Han Solo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Czekaj, zbuduję garaż, postawię ogrodzenie i jutro Ci powiem Stary, jaki problem postawić kilka słupków na jakimś placu i zasymulować wjazd do garażu ? My mamy to zrobić za Ciebie ?
GreGoriO Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pewnie że da wjechać. Proponuję zrobić test na parkingu, postaw sobie pachołki w wymiarach opisywanych przez siebie i zobacz. Albo w garażu podziemnym centrum handlowego porównaj, sam zobaczysz że szerokość jest mniejsza niż owe 4,5 m. Jak już się przyzwyczaisz to zrobisz to za jednym razem. no właśnie, @han solo mnie ubiegł...
dzik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Sasiedzi (Odcinek 7) Garaz - YouTube tu masz odpowiedź :polew:
Han Solo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Sasiedzi (Odcinek 7) Garaz - YouTubetu masz odpowiedź :polew: No toś Pan dopirtolił
Fido Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ha ha, dobre. A tak poważnie,to kobicie nie dawaj potem parkować auta bo będzie wyglądało tak jak w bajce Kawałek placu,kreda i testuj.
Gibons Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zależy jaką Audicą A1 wjedziesz z Q7 będzie problem
Gniady Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Codziennnie wjeżdżam ze skosa i to garaż mam pod domem czyli ze skosa w dół w szeregowej zabudowie ulice są bardzo wąskie ale musiałbym zmierzyć szerokość ulicy.
mojeA4 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Na pewno dasz rade 4,5 m to nie jest mało Swego czasu miałem garaż pod blokiem i watpię ze miałem 4,5 m Do tego garaż był wąski a parkowalem tam citroena c5 w kombi
wesz82 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pod blokiem teściów jest podobna sytuacja tzn wymiarowo i gość daje rady eskortem wiec myślę ze a4 także dasz rady,ba jestem tego pewny,chyba że parkowanie to nie Twój konik:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi