xBladex Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Witam kolegów..Jako że na forum jestem już dłuższy czas postanowiłem się pochwalić moją "jak" na razie skromną A4-rką. Autko odkupiłem od swojego Taty..a dlatego ze było sprawne technicznie i wiedziałem że będzie wszytko z nim ok.No ale niestety Tatuśko nie dbał o auto ,ale jakoś się nie przejmowałem tym po stwierdziłem ze powoli doprowadzę go na stanu fabrycznego.Audi było gołą seria i na razie jest takie..Audi na dzień dzisiejszy ma na liczniku 320tyś , nie wiem czy to ori przebieg. Silnik to 1.9 TDI AHU 90km Wyposażenie: - 2 szyby elenktyczne przód,tył korbotronic - ori szyber dach. - domykanie szyb i szybra z kluczyka. - centralny zamek. - elektryczne lusterka. Mody zrobione: - Podświetlane kratki nawiewów(no i od tego sie zaczęło modzenie . - Ręczny w skórze. - Przedni zderzak lift. - Wszystkie lampki zrobione na led i podświetlanie tablicy. - Chromowane relingi i ramki w koło szyb. - Srebrna listwa na klapę bagażnika. - Kompletny remont blacharki. - Boczne dymione kierunki led. - Osłona zbiorniczka na płyn do wspomagania. - Gril lift. - Listwy progowe z napisem Audi. - Lampy tył lift. - Heble 288mm. - Gałka i mieszek w skórze. - Ramki klubowe. - Osłony słupków w połysku. - Drugie światło przeciwmgielne. - Lampy przednie lift. - Nagłośnienie Bose - Dekory od lifta. - Gniazdo 12V w bagażniku. - Kiera 4 ramienna od lifta. - Czerwone i białe lampki w boczkach led. - Tempomat. - Zawieszenia MTS. - Fotele kubełkowe z lifta. - Polerka wydechu. - Żółte halogeny. - Sufit poliftowy. - Podszybie poliftowe. - Lusterko wsteczne poliftowe - Radio JVC i CB President - Alu S-line 17 " - Lotka RS - Zderzaki tył przód polift - Ori amortyzatory 1BE Mody do zrobienia: - wygłuszenie drzwi. - korekta lakieru. - Full FIS. - wtryski od AFN - kupione czekają na założenie. - korek oleju od R8. - grzane lustra. - osłony od passata VR5 - kupione czekają na założenie. - bixy by Gwerty. - i dużo dużo innych o których zapomniałem. kilka fotek jak było a jak jest teraz. tak było: w Listopadzie przyszedł czas na blacharkę rozbiórka auta: Prezent od Mikołaja.Odbiór 6 grudnia i efekt końcowy . Tu bardzo efektu nie widać , zima ma swoje prawa że tak powiem. Na dzień dzisiejszy wygląda tak. Zapraszam do przeczytania całego tematu.. Pozdrawiam. Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez xBladex
Al@n Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 chromy zrobiły robotę brakuje jeszcze lamp poliftowych i przód będzie igła
Wajsik86 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fajnie działasz,powodzenia w modach. Jakbyś chciał to mam kierownice 4 ramienną w skórze:wink:
xBladex Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Pierwszy noworoczny mod to heble 288mm,zaciski Ate , klocki Boscha , ramki klubowe i gałka w skórze z lifta. Edytowane 20 Lipca 2016 przez xBladex
Al@n Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 no i fajnie na dana moc hamulce ci wystarczą
darek995 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 rurki końcowe w polerkę, lampy przód daj na polift z bixem od gwertego i może ja o glebę trochę a tak to ładne autko
luk88spider Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 A zdjąłeś ten papierek z klocków żeby sie "przykleił" do zacisku? I widze że tak jak u mnie odkupione od Taty AHU tylko że ja mam sedana
xBladex Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Koledzy wszystko będzie w swoim czasie:wink:..no właśnie zapomniałem o nim:facepalm:
kamilus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 mega wysoko stoi, zrob cos z tym ;d Ogolem idzie w dobrym kierunku, powodzenia
xBladex Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na razie musi być tak jak jest teraz..bo funduszy brakuje:smutas:..może wsadzę gwint na lato lub 1BA..ale jak coś to będzie tylko delikatna gleba.
Magicbattle Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 1 BA to teraz masz na koksie chyba chciales napisac 1BE
xBladex Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 1 BA to teraz masz na koksie chyba chciales napisac 1BE no tak..dzieki za poprawke:wink:
cylit Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Widzę, że kolega z okolic powodzenia w modach
xBladex Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Dziś korzystając z ładnej pogody pojechałem umyć Audi do Sandomierza i zrobiłem kilka fotek na szybko. Jeszcze dziś wrzuciłem do bagażnika gumowy dywanik. Zobaczę jak to będzie się sprawdzać.. Edytowane 20 Lipca 2016 przez xBladex
mastapi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Piknie błyszczy a i guma do bagaja nowiuska , powodzenia:wink:
cylit Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 dobrze znana mi myjnia jak coś to wpadaj na hute tam mnie znajdziesz
xBladex Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) dobrze znana mi myjnia jak coś to wpadaj na hute tam mnie znajdziesz spoko..nie myślałem ze tak szybko sie miniemy na drodze.. Edytowane 20 Lipca 2016 przez xBladex
grzegorzmen Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 dobrze znana mi myjnia jak coś to wpadaj na hute tam mnie znajdziesz ta myjnia dobrze znana bo u munie pod domem:grin:
cylit Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mogłeś mówić, że CB poszukujesz może by się coś załatwiło ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- dobrze znana mi myjnia jak coś to wpadaj na hute tam mnie znajdziesz ta myjnia dobrze znana bo u munie pod domem:grin: nie kojarzę kolegi...
Imker Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 zadbana furka , sam zastanawiam się nad chromami na szybach i relingami ale nie wiem, czy się uda to wymodzić :D, na pewno wg mnie odmładza auto taki zabieg.
Rekomendowane odpowiedzi