szklara Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Okej dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 sterownik będzie Qbox, taki zaproponował kolega, ale chyba w wersji Basic - na stronie AC jest tylko ten.. darko, masz na myśli inny? W poniedziałek będę miał zamawiane graty, więc jeszcze jakieś pole manewru jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklara Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Mógłbyś porobić zdjęcia instalacji i pochwalić się tutaj po jej założeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dzisiaj odstawiłem auto i w czwartek powinno być do odbioru Zdjęcia mogę zrobić, jeśli coś wniosą do tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklara Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie mają ogólnie wnieść coś do temat, chciałem zoabczyć jak u Ciebie zamontują tą instalację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 sterownik będzie Qbox, taki zaproponował kolega, ale chyba w wersji Basic - na stronie AC jest tylko ten.. darko, masz na myśli inny?W poniedziałek będę miał zamawiane graty, więc jeszcze jakieś pole manewru jest tak to jest ten sterownik do montażu na razie innych nie ma,choć jest jeszcze Qbox isa2 z podłączeniem pod OBD-następca Staga Premim ale jak na razie niedostępny dla potencjalnych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel8407 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A o co chodzi z ustawieniem butli? Jakie to ma znaczenie bo nie w temacie jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthek11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A o co chodzi z ustawieniem butli? Jakie to ma znaczenie bo nie w temacie jestem? bylo o tym już duzo razy pisane-, tzn. przy słabszych autach nie ma to zbytnio większego wplywu na jazdę- chyba ,że się jezdzi po górach... natomiast przy troszkę mocniejszych autach warto pamiętać aby wielozawór byl od strony zderzaka- aby w czasie przyspieszania nie przerzucalo nam na benzynę- oczywiście będzie to się dzialo jak będziemy mieli malo gazu w butli- ogólnie jest to wkurzające ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel8407 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A o co chodzi z ustawieniem butli? Jakie to ma znaczenie bo nie w temacie jestem? bylo o tym już duzo razy pisane-, tzn. przy słabszych autach nie ma to zbytnio większego wplywu na jazdę- chyba ,że się jezdzi po górach... natomiast przy troszkę mocniejszych autach warto pamiętać aby wielozawór byl od strony zderzaka- aby w czasie przyspieszania nie przerzucalo nam na benzynę- oczywiście będzie to się dzialo jak będziemy mieli malo gazu w butli- ogólnie jest to wkurzające ... Ok dzięki barthek11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi