Rajmondo Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 dawajrapa, Gril już nie pamietam ale w granicach 300-400zł ale warto było Przykładowe ceny z allegro http://moto.allegro.pl/item172328090_audi_s3_s4_rs4_s6_s8_atrapa_gril.html Gościa pokręciło z ceną. Dzwoniłem kiedyś do ASO i tam nówki są tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Czekam na Waszą ocene, teraz jest chyba lepiej jeszcze lampy tylnie, oryginały z przejściówki chcę założyć. Na allegro pojawily sie takie http://www.allegro.pl/item172491711_audi_a4_tyl_promocja.html tylko nie mają w sobie odblasku :confused: trzeba dokleić dodatkowy co mi sie nie podoba. Czy lampy z rocznika 99-01 mają inne kostki (podobno tak) ?? Jeśli chodzi o te podpinki zderzaków to nie będe ich malował, zostaną czarne, założe tylko niższy zawias i powinno sie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carny Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ladna a4 a szczegolnie duzo uroku dal grill i lampy przod po lifcie.... ps. Depo czy valeo??? xenon??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Bez tego pługa znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfa Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ładne autko. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 fajna seria szkoda ze nie z Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dino Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Dobrze ze zdjoles to Cos z przodu! ładne a4 :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi