Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Koledzy mam pytanie Czy bedą pasowały fotele i kanapa skórzana z wersji przed liftem do wersji poliftowej w avancie. Drugie pytanie czy była składana kanapa dzielona w wersjach przed liftowych? W niedługim czasie przymierzam sie do wymainy bo moje troche juz sa przetarte noi jak wymieniać to na skórke . Piszcie jakies uwagi wskazówki z czym moge sie spotkać podczas wymiany
rafalekx Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wydaje mi się że nie ma różnicy między fotelami przed i po lifcie Różnią się tylko materiałami z jakich są wykonane. Z tego co wiem w avancikach kanapy są dzielone w niektórych sedanach nie było dzielonych ale to w pierwszych latach produkcji Ogólnie da radę
razk Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 u mnie w sedanie z 95r. mam skorzana i dzielona kanape na dodatek za podlokietnikiem mam pokrowies na narty itp.
spanky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Koledzy mam pytanie Czy bedą pasowały fotele i kanapa skórzana z wersji przed liftem do wersji poliftowej w avancie. Drugie pytanie czy była składana kanapa dzielona w wersjach przed liftowych? W niedługim czasie przymierzam sie do wymainy bo moje troche juz sa przetarte noi jak wymieniać to na skórke . Piszcie jakies uwagi wskazówki z czym moge sie spotkać podczas wymiany powinno spasowac .....
Gość jonny Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zawsze mozna przymierzyc przed zakupem
Mariusz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 pasują bo kolega do a4 z95r wsadził kąplet foteli z 99r po II lifcie i wszystki spasowało idealnie różnią się tylko wzorem i materiałem
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 dzięki za zainteresowanie tematem a jeszcze nurtuje mnie jedno czy tylna kanapa od sedana podejdzie do kombi??
bialas23 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jeśli jest dzielona to podejdzie, na pasują tylko boczki oparcia trzeba przełożyć sam materiał, ok godzinki roboty, żadna filozofia, mam tak u siebie Pozdr
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 o!! podziękował wkońcu konkretna odpowiedź bez żadnych przypuszczeń a co do grzanych stołków, da rade to załączyć jeżeli nie mam na klimatroniku regulacji do siedzeń czy musze wymienić panel klimatronica?
razk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a co do grzanych stołków, da rade to załączyć jeżeli nie mam na klimatroniku regulacji do siedzeń czy musze wymienić panel klimatronica? u mnie grzania tylka nie ustawia sie na klimatronicu tylko pokrentelkami na przyciskach na desce rozdzielczej (tam gdzie wlacznik awaryjnych, grzanie szyby itp.). dwa najbardziej oddalone od srodka(lewy dla kierowcy, prawy dla pasazera). edit: sorry nie doczytalem ze rocznik 99. z tego co widzialem to sa tam tylko trzy poziome przyciski bo konsola inna wiec chyba sterowanie z klimatronica.
efcio Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 o!! podziękował wkońcu konkretna odpowiedź bez żadnych przypuszczeń a co do grzanych stołków, da rade to załączyć jeżeli nie mam na klimatroniku regulacji do siedzeń czy musze wymienić panel klimatronica? tak kolego musisz wymienic caly panel climatronica
Rekomendowane odpowiedzi