Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy te felgi będą pasowały ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasować zapewne będą a wzór klasyczny Audi :) co prawda ET nie takie jak powinno być i nie wiem czy nie obejdzie się bez dystansów :)

Opublikowano

waski ET jest takie jak ma być :good:, ja w tych co kupilem od Trzenia mam ET45 i nie potrzeba dystansów :good:

Opublikowano

Możliwe, że 43 :mysli: Jesli tak to tym bardziej będą pasowały te co kolega chce kupić :good:

Opublikowano

jak dla mnie felga łądna ale chyba z RS6 ładniejsza

Opublikowano

Et takie ma być :> 43 co do felg to popieram miron78 felga RS6 ładniejsza i na B6 ładnie wygląda :good:

Opublikowano

waski ET jest takie jak ma być :good:, ja w tych co kupilem od Trzenia mam ET45 i nie potrzeba dystansów :good:

a nie 43?

Możliwe, że 43 :mysli: Jesli tak to tym bardziej będą pasowały te co kolega chce kupić :good:

Jak to w Stanach mowia.. ONE CH**J.. :polew: :polew:

Co by nie bylo OT to tez mi sie wydaje ze ET 43 :)

Opublikowano

a na 6 stronie jest autko Cubera właśnie na tych felach

byłe autko :naughty: ;(

Opublikowano

Miron fajne sa ale na czarnym aucie nie wiem czy nie zleja sie z moim sreberkiem jest moze jakas fotka na sreberku. ps. twoje sa zajeiste i widze od razu ze sie nie zlewaja.pozatym szukalem troche i powiem szczerze ze gdyby nie to ze piszecie ze ori sa najlepsze to kupilbym caravagio, bo jak dla mnie to sa bomba :)

Mam jeszcze troche czasu bo planuje je kupic w marcu nie bede kupywal felg bo to juz prawie zima, chyba ze jakas okazja sie trafi, a i tak zalaze je w odpowiednim czasie.czlowiek trafi na takie forum i zaraz chcialby zrobic wszystko co tylko mozliwe do zrobienia, a do tego wszystkiego jeszcze nie ma pojecia jak to zrobic.i jeszcze takie pytanko calkiem z innej bajki jaki olej do mojego silnika w tej hitlerowskiej instrukcji pisza ze VW 503 00 nie wim co to oznaczajakby ktos wiedzial to dziekowac za podpowiedz.ps nie otwieram na ta okolicznosc nowego tematu bo zaraz uslysze ze to juz gdzies bylo a te szukanie to kosztuje tyle czasu ze glowa boli :wallbash:

Opublikowano

nie wiem czy nie zleja sie z moim sreberkiem jest moze jakas fotka na sreberku

nie będą się zlewać na pewno :cool1: a foty na jasnym kolorze (błękit :wink4:) szukaj w dziale moja A4 w aucie Flyer'a :good: