Grzechoo131 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 takie małe pytanko mam, czemu zamiast ładować kase w troche już stare autko, nie kupisz lepszego jakiegoś s3-4 albo cos ? przecież tam jest włożone chyba tyle co ono warte, dodając quada można by było znaleźć coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 takie małe pytanko mam, czemu zamiast ładować kase w troche już stare autko, nie kupisz lepszego jakiegoś s3-4 albo cos ? przecież tam jest włożone chyba tyle co ono warte, dodając quada można by było znaleźć coś fajnego za samego quad kupił bym s3:D mam plan kupić sobie drugie auto ....przygotowanie na wypady pod remizę Orion pójdzie magnesem do góry:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pod remizo bedzie szol ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- jakis zamek suwakowy dodatkowy zamontuj bo Ci klapa podskakiwac bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To a3 powinno być przykładem jak NIE modzić auta. Czy komukolwiek oprócz właścicielowi się ten samochód podoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To a3 powinno być przykładem jak NIE modzić auta. Czy komukolwiek oprócz właścicielowi się ten samochód podoba ? za***isty wóz :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastiano87 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Fajnie fajnie autko mi tam się podobają Twoje mody Gonzol Tylko ten silnik Miałem te padło i nigdy więcej 1.6. Nie ta buda, nie ta masa na te kiziakowate-zmęczone 100 kuni. Audi powinno z tego silnika zrezygnować w tamtych czasach . W ogóle to nie jedzie. Zastanawiam się jak to w golfie 4 z 1.4 jeżdżą ludzie to dopiero jest masakra. Jeszcze wsadziłem do swojej byłej na tył gazior, załamałem się. Ustawić tego padła nie mogłem. Kurw.. ile ja się na wymieniałem ile na przeklinałem a ta sucz jak chodziła fatalnie czytaj: dławiła się gasła, paliła jak smok itd itd. Jak ja sprzedałem pobłogosławiłem właściciela żeby miał lepiej niż ja z nią. ps. Jeździłem tico a to zwijało asfalt porównaniu z a3 1.6, chodziło wściekle, tylko że rdza zjadła ten wehikuł Gonzol to moja opinia pot parta faktami nie mam na celu Ciebie negować Twojej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Gonzol ma auto dla lansu a nie by sie scigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To a3 powinno być przykładem jak NIE modzić auta. Czy komukolwiek oprócz właścicielowi się ten samochód podoba ? haha będzie mi tu o gustach gadał koleś jeżdżący czerwoną mydelniczką, nie było męskich kolorów?? haha dziś ukończyłem skrzynie, pozostało kilka poprawek, ale to innym razem:D z przednią skrzynią nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 To a3 powinno być przykładem jak NIE modzić auta. Czy komukolwiek oprócz właścicielowi się ten samochód podoba ? haha będzie mi tu o gustach gadał koleś jeżdżący czerwoną mydelniczką, nie było męskich kolorów?? haha dziś ukończyłem skrzynie, pozostało kilka poprawek, ale to innym razem:D z przednią skrzynią nie ma porównania http://images62.fotosik.pl/986/93002d7917650f3d.jpg parasolka Ci się nie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 To a3 powinno być przykładem jak NIE modzić auta. Czy komukolwiek oprócz właścicielowi się ten samochód podoba ? haha będzie mi tu o gustach gadał koleś jeżdżący czerwoną mydelniczką, nie było męskich kolorów?? haha dziś ukończyłem skrzynie, pozostało kilka poprawek, ale to innym razem:D z przednią skrzynią nie ma porównania http://images62.fotosik.pl/986/93002d7917650f3d.jpg Gonzol strasznie sie pod remize spieszyles bo i ta wneke bassreflex i ta gorna listwe co przykreciles do oparcia trzeba bylo na czarno psiknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ogolnie masa pracy wsadzona w auto lecz przod auta cos mi nie pasuje zalatuje wiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Czemu masz dwa kompresory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzol Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Gonzol strasznie sie pod remize spieszyles bo i ta wneke bassreflex i ta gorna listwe co przykreciles do oparcia trzeba bylo na czarno psiknac jak mówisz za bardzo się spieszyłem na balet:banan: :dancing:teraz pozostało mi dopieścić to wszystko:decayed: ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Czemu masz dwa kompresory? jedna nie nadużyła by napompować butli 40L ---------- Post dopisany 22-05-2014 at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2014 at 14:35 ---------- zderzak już w domu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 gimbaza pod remizo oszaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 połaczenie eSowego z czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 połaczenie eSowego z czym? przeciez to lata 90 i calabrajla style ale do pluga z przodu pasi idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 czekamy jak już będzie na aucie no i widzę że wydech też będzie robiony w takim wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 czekamy jak już będzie na aucie no i widzę że wydech też będzie robiony w takim wypadku. tez jestem ciekaw jak to wyjdzie... wydech na 4 rurki bedzie jak nic i doczekac sie nie moge konkretnego mega spojlera/lotki na klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Brakuje neonów pod autem i maski w karbonie.. przód miazga a z nowym zderzakiem tył mu dorówna Zamiast tych laminatów czy chromów trzeba było zrobić swap. A lambodorsy kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi