Won$ki Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Mam taki problem, że podczas postoju lub jazdy zanikają mi cyfry temperatury lub ustawienia klimy. Wszystko normalnie działa ale trzeba robić nieraz na ślepo bo nic sie nie wyświetla. Może ktoś miał taki problem ??
Szarik Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Było na forum musisz poszukać,do naprawy będzie wyświetlacz.
jacek70 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ewentualnie wymiana na inny . Dla pewności o tych samych numerach.
sony_dark Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 zimne luty do poprawienia. Jak masz dobrą lutownice dasz sobie rade, a jak nie to zanieś panel do elektronika i Ci zrobi. TYlko licz się z kwotą ok 100zł. Tyle zdzierają.
Won$ki Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 A za używany wyswietlacz ile trzeba liczyc ?? I czy warto kupić używany czy naprawić lepiej ten co mam ?
erste Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 ja tez miałem tak samo i kupiłem używany i po tygodniu było tak samo wiec postanowiłem przelutować zimne luty ja bym doradzał przelutować i bedzie na 100%
Rekomendowane odpowiedzi