ziom2327 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam. Znacie jakiś speców od Audi?? Okolice Bydgoszczy, Torunia. Mam trochę problemów, chce rozwiać wątpliwości i doradzić fachowców.
saat Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 podlacze sie pod temat, jest w okolicy jakis magik kto mi ogarnie zanikajacego FIS-a a a4 b5 ?
adrian1984w Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 We Włocławku jest AUTOELEKTRONIKA Aleksander Stachowiak - Włocławek polecam
gurban6 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Polecam kolegę Arka z Małej Nieszawki tel: 606 439 384 Specjalizuje się w Audi Skoda VW.Kupę lat pracował w serwisie.Wszelkie naprawy w moim aucie zawsze robię u niego.Nie jest drogi.Powołaj się na mnie - na Grzegorza z Audi,On już będzie wiedział o kogo chodzi . Najlepiej zadzwonić i umówić się.Warsztat czynny od poniedziałku do soboty.W niedziele nie odbiera telefonów-teoretycznie .
saat Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 mam maly problem do ktorego musi byc ktos kumaty zaczol mi wariowac abs jakos na wiosne, w lipcu padl doszczetnie, diagnoza czujnik , po wymianiie abs zalacza sie przy kazdym hamowaniu, mechanik powiedzial ze koszyczek czujnika do wymiany, wymienilem dalem za jakies male gowniutko 80zl i mechanicy nie wiedza dlaczego.... ktos zna kogos kto mi pomoze CT i okolice
Maniioo Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 doszedłeś kolego co z tą pompą?
saat Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 niestety nie , odwiedzilem x mechanikow slyszalem x wersji ...
Maniioo Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 podaj mi nr z pompy abs... co pokazuje vag?
saat Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 vag wlasnie nic nie pokazuje, podejrzewam ze ktorys czujnik abs wariuje, cos czytalem o odleglosciach wsadzenia czujnika, musze luknac na to
Bartollo Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Sprawdź w blokach pomiarowych w vagu który czujnik wariuje. Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
Darkman Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Jeden z czujników ABS włożony za głęboko. U mnie tak było.
Rekomendowane odpowiedzi