shakal Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Przed zakupem swojej drugiej A4 też myślałem o tym aucie, ale w Austrii nie znalazłem nic co by mnie interesowało Zakładaj nowy temat
michałswd Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Szkoda gadać Gratulacje zakupu Nowego Wozu oby sie sprawował Szerokości
jaguś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 no prosze nawet sie nie pochwalił ze coś kupił.Gratulacje
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dev... nie namawiaj mnie Ale juz podpytam, trzeba zwrotnice wymieniac? wsio P&P
niestandardowy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Cosik takiego : Edytowane 7 Grudnia 2015 przez niestandardowy
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 ale kondon.... juz lepiej było brac kombi
niestandardowy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na to totalnie nie zwracalem uwagi. Interesowal mnie stan techniczny...
Dev Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 na dzień dobry sprawdz kiedy auto miało wymienianą oliwe w DSG i w Haldexie
MAT1000 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dev ma rację, tył paskudny mają te superby , ale reszta fajna, szczegolnie przestrzeń z tyłu. Jakieś plany masz co do modów ? Niżej, większe koło ? Czy jednak komfort ?
niestandardowy Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie ma dsg ale haldexa sprawdze. Powiem szczerze ze kombi moglo by mi nie wejsc do garazu
shakal Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie ma dsg ale haldexa sprawdze. Powiem szczerze ze kombi moglo by mi nie wejsc do garazu Sedan i Kombi mają tyle samo cm. dokładnie 4838cm Wysłane z iPhone
MaciejK Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 A czemu nie Passat B7 ?? Pytam bo sam przymierzam się do zmiany na Superba lub Passata. Czym się kierowałeś, czy tylko stanem technicznym?? U mnie wchodzi w grę tylko kombi.
jaguś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) no to ci powiem fajna furka i w gratisie ptaszek hihi Edytowane 8 Grudnia 2015 przez jaguś
hunter91 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 przód mega ,aczkolwiek tył mógłby być lepszy.Octavia ładniejsza mi sie wydaje jeżeli chodzi o tył.Szczególnie RS powodzenia.Na pewno skoda jest wygodna.
Lorence Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 auto bardzo fajne, klasa wyżej niż a4, miałem okazję jeździć takim superb'em i naprawdę miło mnie zaskoczył. Co innego wygląd, szczególnie tył, ale nie można mieć wszystkiego sedan ma fają opcję > podnoszoną tylną szybę przydała by się taka opcja w a4...
niestandardowy Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 bede parkowal tylem, by go za duzo nie ogladac
wuefista Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam Przeczytałem cały temat, powiem Ci że mody na duży plus, wszytko co robiłeś to z głową, grube kombi tak jak lubię Nie bez powodu temacik poleciał mi do ulubionych bo na tym będę się wzorował. Autko sprzedałeś, ale SZkodA też coś czuję, że nie będzie serii, nie wytrzymasz Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi