Bartoszzz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Sprawdzałem i u mnie coś tam dmucha, i korek troszkę drga jak się go odkręci.
imbusek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kilka dni temu wymieniłem ten ezektor i bez poprawy niestety silnik jak wariował na ssaniu to wariuje nagrałem filmik: W momencie gdy pytam czy jest ssanie to słychać jak się coś włączyło o okolicach kolektora ssącego (duzy hałas stukot cos takiego) wtedy silnik zaczyna wariować gdy auto zejdzie z ssania to silnik chodzi pięknie. ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- Nikt nie jest w stanie powiedziec co to moze byc ? :/
Grzesiekm40 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca W dniu 12.01.2014 o 22:42, imbusek napisał(a): Kilka dni temu wymieniłem ten ezektor i bez poprawy niestety silnik jak wariował na ssaniu to wariuje nagrałem filmik: W momencie gdy pytam czy jest ssanie to słychać jak się coś włączyło o okolicach kolektora ssącego (duzy hałas stukot cos takiego) wtedy silnik zaczyna wariować gdy auto zejdzie z ssania to silnik chodzi pięknie. ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- Nikt nie jest w stanie powiedziec co to moze byc ? 😕 Rozwiązałeś wtedy ten problem?
Rekomendowane odpowiedzi