Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] avant 1.9 TDi by Imker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

całkiem fajne te fele sam mam taki tylko że teraz małą zmianę koloru zrobiłem wnęki ramion poszły na czarną perłę a przód w orginale

Opublikowano

no sam się zastanawiałem nad kolorem bo musiałem je malować ale ostatecznie postawiłem na srebrny :)

Opublikowano

Pomarańcz :banan:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

zarzuć zderzak od polifta i lampy przód też od polifta będzie git i cacy albo oryginalną lampę z soczewką dzieloną jak do twojego modelu

Opublikowano
zarzuć zderzak od polifta i lampy przód też od polifta będzie git i cacy albo oryginalną lampę z soczewką dzieloną jak do twojego modelu

no już tył od polifta leży w domu :) teraz będę ogarniał przód, póki co czekam na sprężynki , w tym tyg chcę założyć + założenie felungu :):decayed:

Opublikowano

będziesz już zakładał,ja się zastanawiam czy zakładać a jak śnieg jeszcze spadnie to może być lipa

Opublikowano

Śniegu już nie będzie :banan: ja w weekend będę chciał juz na pokład założyć zderzak od S wraz z dokładką od Cupryy :wink:

Opublikowano

no w sumie chyba będzie można właśnie sprawdzałem pogodę na cały miesiąc to niby ma nie padać i najniżej to do zera ma zejśc temperatura

Opublikowano

a co tam sezon czas zacząć :banan::banan: , ale najpierw muszę się z zawiechą wyrobić żeby założyć felung bo koza będzie :facepalm:

Michał też planujesz taką dokładkę jak ma Adam??

Opublikowano
:hi: Tak tak już w drodze jest:banan: od 2 miesiecy kompletuje zderzak :facepalm: ale w końcu zamówiłem po wypłacie :wink:
Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

ładne autko zrób foty ładne popraw pierwszego posta bo nic nie wynika i do końca nie wiadomo jak i ty tam jedziesz :-)

Opublikowano
ładne autko zrób foty ładne popraw pierwszego posta bo nic nie wynika i do końca nie wiadomo jak i ty tam jedziesz :-)

naprowadź mnie kolego bo nie rozumiem :decayed: co w pierwszym poście jest nie tak??

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

tak na marginesie czy z tej mojej wlepki można wyczytać jaki jest kod lakieru??

7d5bf641319b.jpg

Opublikowano

kolego kod twojego lakieru to LZ9U popatrz nawet dwa razy masz napisane

Opublikowano

nie ma za co jakoś trzeba sobie pomagać

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

jak ci się podoba takie cacko u kolegi podejrzałem Schowek na okulary VW Audi - ORI 1J0857465Y20 (4029642038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.