pawelk82 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam, mam problem odnosnie braku podswietlnia (czerwone swiatlo) tylnych drzwi i jednoczesnie braku wysietlania otwarcia drzwi na tablicy rozdzielczej. W zwiazku z tym mam pytanie czy wymiana zarowki jest klopotliwa, i czy to jest prawdopodobna usterka, czy moze cos innego zawodzi. Z gory dzieki pozdrawiam
pakotomasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Sama wymiana żarówki raczej problemu nie rozwiąże. Być może masz problem z mikrostykiem w zamku drzwi. Poszukaj na forum jak się do niego dobrać i przeczyścić
pawelk82 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2013 ok ale jak wymienic ta zarowke? wolabym zaczac od tego jesli to nie wymaga zbyt duzej ingerencji w tapiecerke drzwi:)
razorsl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam, mam problem z oswietleniem prawych/tylnych drzwi. Mam pakiet oswietlenie w swojej audicy ale od paru miesiecy nie dziala mi oswietlenie pod fotelem gdy otwieram prawe/tylne drzwi, tym samym nie pokazuje mi na FISie ze mam drzwi otwarte. Dzisiaj odziwo pare razy swiatlo zaczelo dzialac i fis pokazywal ze drzwi sa otwarte ale nie na dlugo bo 3h pozniej znowu przestalo pokazywac ze drzwi mam otwarte i swiatlo sie znowu przestalo swiecic... co to moze byc ? styki w zamku mam do przesczyszenia czy moze do wymiany zamek drzwi? a moze cos z elektornika mam skopane? Domyslam sie ze pewnie jest problem z zamkiem ale czy mozna tl jakos naprawic nierozbierajac zamka? Poejdzewam ze moze choxzi o Zasniedziale wiazki
jacek70 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 W obydwóch przypadkach stawiam na mikrowyłącznik .
Sklepmotonet_eu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Minęło już trochę czasu,więc jeśli wątek w dalszym ciągu aktualny to daj znać co okazało sie problemem,u kumpla jest teraz bardzo podobna przypadłość i dopiero w sobotę się za to weźmiemy żeby sprawdzić co i jak.
darkle Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Też to miałem. Z wyjęciem mikrostyku jest trochę zabawy więc napuściłem do środka kontaktu i jak na razie działa
marekg Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Albo popekane luty w zamku gdzie piny kostki sa wlutowane w elektronikę zamka Wysłane z mojego Trooper_X55
Rekomendowane odpowiedzi