Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] A4 by !Tommy - ver. USA / +BRA / +CHIP + 18" S-line white / + DRL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz musze szukać takiego zdjęcia:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no pierwsze poważniejsze zmiany dokonane w autku :D

takie małe info

jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem T-Cut Color Fast - Woskujący regenerator lakieru ( co takiego http://www.allegro.pl/item442038753_t_cut_color_fast_regenerator_lakieru_gratis.html ) to bardzo polecam. pracy na 3-4 godziny a efekt extremalny

Opublikowano

!Tommy poważnie to działa?? Po myciu przypadkiem nie wychodzi wszystko spowrotem??

Opublikowano
  • Autor

MłodyA4 powiem Ci jak umyje :D dzisiaj go tak doprowadziłem dopiero. Ale nie sądzę aby po myciu zeszło, lakier po tym środku jest dużo bardziej gładki, i woda powinna lepiej po nim spływać.

poza tym poczytaj na necie, czytałem o nim dobre opinie i zdecydowałem się kupić :)

Opublikowano

własnie tez czytałem:D

Opublikowano

A ja myslalem,ze ta wersja 1.8T z Hameryki jest zdeka mocniejsza :mysli:

Opublikowano

niby dlaczego miała by być :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Młody jemu chyba chodziło o pozostałem wersje 1.8T czyli 163 i 180 KM (np tu masz je w tabeli http://www.tdi-tuning.pl/tabela_przyrostow.htm )

Opublikowano

a tu możesz mieć racje ale tam nie było opcji ze taki motor o danym oznaczeniu ma niby więcej niż na starym kontynencie:) nie zakładali napewno takich slikników jak u mnie jest taki troszke większy od kosiarki :gwizdanie:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

!Tommy poważnie to działa?? Po myciu przypadkiem nie wychodzi wszystko spowrotem??

sprawdzone po myciu, auto dosyc brudne bylo :D brud schodzi ladnie, woda splywa po aucie (nie zostaje na nim :D ) - cos jak nanotechnologia hehe

teraz juz na bank tylko T-CUT do woskowania :D

Opublikowano

ślicznota, dawaj fele 17 i będzie super bryczka, przydały by się foty wnętrza...pzdr

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

troche zmian w aucie zaszło :) wszystko w pierwszym poscie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiej firmy zawieche założyłeś do swojego wozu ? Możesz napisać jak się na nim jeździ i porównać z seryjnym (komfort, pokonywanie trudności na drodze, itd. :P) ?

Opublikowano

Zostałem przewieziony :decayed: i jak dla mnie trochę za twardo :gwizdanie: Ale przynajmniej nieźle się prezentuje :naughty:

tylko ten chrom na metry :sick3: chrom madafaka :polew:

ps. ta fotka idzie na mistrza b67743aa0a0ac384.jpg:polew: :polew:

Opublikowano

Zostałem przewieziony :decayed: i jak dla mnie trochę za twardo :gwizdanie: Ale przynajmniej nieźle się prezentuje :naughty:

tylko ten chrom na metry :sick3:

chrom na metry jest :kox::good: jak wpadnie tutaj ykk to potwierdzi moje zdanie :kox:

Furka bardzo ładna :good: szkoda tylko ze zmieniłeś oznakowanie auta na inne :tongue4:

Opublikowano

tylko ten chrom na metry :sick3:

chrom na metry jest :kox::good: jak wpadnie tutaj ykk to potwierdzi moje zdanie :kox:

Furka bardzo ładna :good: szkoda tylko ze zmieniłeś oznakowanie auta na inne :tongue4:

Widze ze edukacja cos daje.. :kox::decayed:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam, musze przyznać że autko kolegi pierwsza klasa, mam okazje je dość często widywać (stajemy na tym samym parkingu) i naprawdę jest na czym oko zawiesić, jakieś plany na wiosnę?

Opublikowano

Z tego co wiem to plany ma ambitne... ale niestety nie związane z tym B5 :disgust:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Soviet moge wiedzieć na którym parkingu ?? :D

michal no plany są spore, ale niestety narazie B5 jeszcze zostaje

taki mały bajer, moze nic ale cieszy oko i fajny efekt przeważnie w nocy jak komuś się miga

Zespolenie halogenów ze światłami drogowymi

Opublikowano

ladna mmm