Michał Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 michal no plany są spore, ale niestety narazie B5 jeszcze zostaje tak? no to chyba czas na resztę eS pakietu? albo coś pod maską, bo jak porobię swoje to Cię wciągnę nosem :decayed:
Krycha Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Przyjacielu postojówki masz w kierunkowskazach? Masz oprawki do żarówki dwuwłókowej?
!Tommy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Przyjacielu postojówki masz w kierunkowskazach? Masz oprawki do żarówki dwuwłókowej? tak postojówki mam w kierunkach. niestety oprawek nie mam. zrobiłem to inaczej. mianowicie wywaliłem tą blaszkę która stykała się z żarówką, a 2 kabelki (od postoju i kierunku) poprostu przylutowałem do żarówki, zabezpieczyłem aby nie było zwarcia i działa żarówka dwuwłóknowa srebrna, więc efekt jak dla mnei bomba[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 22:48_________________________________________________michal_s87 narazie mały serwis pod maską, napinacz z łancuszkiem, wisko, sadze ze powoli sprzegło. no i po tym moze wirusik[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________Audi A4 by !Tommy ver. 3.1 Bra skórzana na masce Audi A4 by !Tommy ver. 3.1 foto Sesja na Pogori I Trochę za ostro
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak jest dobrze wykonana BRA to jest miód, ta leży nieźle skąd ją kupowałeś? bo to co widziałem do tej pory to pożal się każda wisiała jak condom po wytrysku
topor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dokladnie, a z tą na prawde nie jest zle.
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 przydało by mi się do zapierd@lania po autobanah
Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 BRA... :sick3: mówiłem Ci, nie zakładaj tego shitu... ale reszta fajna, nawet kilka niezłych fotek Ci się udało strzelić
wicio150 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Fajna sesja co sie stalo ze zderzakiem ?
rafalekx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dokladnie, a z tą na prawde nie jest zle. Wam na serio podoba się to coś czym zakryty jest grill? Tą siateczką czy czymś? Z otworem do otwierania maski... Ta siateczka co zakrywa grill wg mnie wygląda beznadziejnie Sama bra może być i nie wygląda źle Ale ta siateczka makabra wg mnie co sie stalo ze zderzakiem ? Właśnie... Czego on taki średnio kształtny od dołu? Wyprostuj to jakoś Bo jakiegoś brzucha złapał
topor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dokladnie, a z tą na prawde nie jest zle. Wam na serio podoba się to coś czym zakryty jest grill? Tą siateczką czy czymś? Z otworem do otwierania maski... Ta siateczka co zakrywa grill wg mnie wygląda beznadziejnie Sama bra może być i nie wygląda źle Ale ta siateczka makabra wg mnie co sie stalo ze zderzakiem ? Właśnie... Czego on taki średnio kształtny od dołu? Wyprostuj to jakoś Bo jakiegoś brzucha złapał u, tej siatki nie widzialem... juz mi sie nei widzi :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 też mi sie wydaje , że byłby koksik , jakby ta Bra zawijała sie pod grilla , ale Tommy to rezacz i pewnie tak zrobi bo ta siatka to jak kameij wygląda [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 18:56_________________________________________________
rafalekx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ile kosztuje taka bra? Bo da się to ogarnąć z tym grillem, tak jak mówi keżor, zawinąć pod grill i git
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 siatkę to można zrezać nożem, ważne że się BRA nie marszczy bo zmarszczona jest okropna wiocha
rafalekx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 !Tommy gdzie kupiłeś? ile dałeś? :gwizdanie:
!Tommy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no ta siatka mi troche nie pasi i cos bede kombinowal, ale musze przemyslec jak aby nie wyszlo zle projekt kezora jest ok zderzak, dol tak wygiety, bo moja Lady zachaczyla przodem o kraweznik i prawie wyrwała zderzak, musze go podpiac od przodu. a jesli chodzi o strone pasazera ze lekko zarysowany - pamiątka po starej mazdzie z grudnia, ale kase dostalem co do bra, mozna kupic na allegro za 150 zl, ale nei wiem czy bedzie super dopasowana ja swoja bre mam z ameryki, tam daja odrazu z kupnem auta w salonie, moze dlatego jest dobrze spasowana mam jeszcze bre kanadyjska, czyli na caly zderzak przednie, ale nie pasuje na zderzak S4 wiec lezy w garazu. moze wystawie na sprzedaz hehe
aju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak byś sprzedawał tą kanadyjską to wal śmiało do mnie
rafalekx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 co do bra, mozna kupic na allegro za 150 zl, ale nei wiem czy bedzie super dopasowana ja swoja bre mam z ameryki, tam daja odrazu z kupnem auta w salonie, moze dlatego jest dobrze spasowana Te na allegro wyglądają słabo w porównaniu z tą... Rozumiem, że tą swoją kupiłeś razem z autem? Czy udało Ci się ją ze stanów wyrwać? Jeśli tak to powiedz za ile to wyrwałeś i czy dałoby radę to wyrwać jeszcze, bo pewnie kilka osób by się znalazło :gwizdanie: Trzeba coś pokminić tylko z tą "siateczką" na grill
!Tommy Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 moja była z autem. 2 lata leżała w garażu bo mi sie nigdy nie chciało założyć no jakby sie ktos znalazl to pewnie by dalo rade sciagnac od nich. a ASO nie oferuje czegos takiego ??[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 23:23_________________________________________________Bra kanadyjska na zderzak na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=995772799[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 17:42_________________________________________________Aktualizacja Audi A4 by !Tommy ver. 3.2 Montaż home comming/home leaving Audi A4 by !Tommy ver. 3.2 foto Mała sesja w Dąbrowie Górniczej na torach terminalu samochodowego i w Sosnowcu na parkingu podziemnym -2 centrum handlowego Plaza
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 jak ogarniałeś zdjęćia z boku auta?, masz ten statyw na przyssawce, czy coś innego?
Rekomendowane odpowiedzi