fredi.master Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam Jestem posiadaczem Audi A3 8L z silnikiem 1.8T Samochód znany jest na forum A3-club.net Jako, że dopiero co założyłem profil, muszę zapoznać i obyć się z forum dlatego temacik będę systematycznie uzupełniał Krótki opis samochodu - silnik 1.8T AGU+ - klimatronic - pełna elektryka - gwint - 18" - pakiet "S" Obecny wygląd samochodu: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Fajny kolorek Daj więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dla mnie kozak Jak tak oglądam te pakiety s3 to już nie mogę się doczekać montażu Skrobnij PW w wolnej chwili czy dużo jest roboty z przeróbką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Czekam na wiecej foto i opis co tam pod maska dlubniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 fajny kolor:thumbup1: dawaj więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dawaj więcej fotek. Kolorek miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Baaaardzo ładnie się prezentuje No i lubię takie oczojebne kolorki wrzucaj więcej fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmdash Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ten kolorek na żywo miażdży Pozdro Fredi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi