lukaszek13ns Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam chcialem polecic pana Adama zajmuje sie on alarmami montaz napraw, centralne zamki i inne zabezpieczenia elektroniczne, Pelen profesionalizm i atrakcyjne ceny za robote jak i za sprzet, Nie dawno zakladalem nowy alarm gdyz ze starym zaczely sie problemy i z czystym sumieniem moge go polecic, jest sprawdzony zakladal tagze alarmy u moich znajomych. Nie trzeba nigdzie jezdzic, chyba ze ktos chce. Moze on tagze przyjechac pod wskazany adres. Jesli ktos potrzebuje do niego namiary to pisac na priva.
hecz Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja mogę polecić elektryka w Krośnie (alarmy, zamki itd.). Więcej na PRIV.
tom2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam chcialem polecic pana Adama zajmuje sie on alarmami montaz napraw, centralne zamki i inne zabezpieczenia elektroniczne, Pelen profesionalizm i atrakcyjne ceny za robote jak i za sprzet, Nie dawno zakladalem nowy alarm gdyz ze starym zaczely sie problemy i z czystym sumieniem moge go polecic, jest sprawdzony zakladal tagze alarmy u moich znajomych. Nie trzeba nigdzie jezdzic, chyba ze ktos chce. Moze on tagze przyjechac pod wskazany adres. Jesli ktos potrzebuje do niego namiary to pisac na priva. Adama i ja polecam... Dobre ceny i gość zna się na rzeczy.
I r o Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam chcialem polecic pana Adama zajmuje sie on alarmami montaz napraw, centralne zamki i inne zabezpieczenia elektroniczne, Pelen profesionalizm i atrakcyjne ceny za robote jak i za sprzet, Nie dawno zakladalem nowy alarm gdyz ze starym zaczely sie problemy i z czystym sumieniem moge go polecic, jest sprawdzony zakladal tagze alarmy u moich znajomych. Nie trzeba nigdzie jezdzic, chyba ze ktos chce. Moze on tagze przyjechac pod wskazany adres. Jesli ktos potrzebuje do niego namiary to pisac na priva. Adama i ja polecam... Dobre ceny i gość zna się na rzeczy. nic dodać, nic ująć - polecam również
r4fcio Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pany prosze o numer tel/adres Pana Adama na PW
sharg Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Potrzebuje numer do tego elektryka, moze mi ktoś podeslac?
tom2009 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Adam 608418093 - znudziło mi się już pisanie każdemu oddzielnie. Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm.
sharg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Tez nie ogarniam tej całej konspiracji.[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 14:27_________________________________________________Majster chyba nieaktualny, bo telefonu nie odbiera i nie odpowiada na SMS-y.
tom2009 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 możesz jeszcze próbować a jak nie to napisz na priv to powiem ci jak dojechać do niego
sharg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Od kilku dni próbuje, albo nie odbiera, albo zajęte. Daj te namiary, chociarz nie wiem czy nie jechać gdzieś indziej.
tom2009 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Od kilku dni próbuje, albo nie odbiera, albo zajęte. Daj te namiary, chociarz nie wiem czy nie jechać gdzieś indziej. Namiarów dokładnych nie znam. Mogę jedynie wytłumaczyć mniej więcej.
sharg Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 To wytłumacz wiecej niż mniej.
hellokitty Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Czy Pan Adam jeszcze zajmuje się elektryką? Chcę założyć w swojej A4 alarm i pilot do centralnego.
Rekomendowane odpowiedzi