fafnasty Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 lukałem lukałem chodziło mi bardziej o mapkę imprezową gdzie jak co jest rozmieszczone
WhyMe? Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miejsce jak wjedziecie przez bramę w dół polana po lewej stronie większość nas i tak będzie w piątek jak zawsze Stałem tam dwa lata temu tylko bliżej budynku z toaletami. Teren pochylony, cały weekend siedzisz krzywo, po przyjeździe do domu, siedząc na prostym krześle wydawało mi się jak bym siedział krzywo Miejscówka co rok temu była okej. Wszędzie blisko było Ciekawe czy w tym roku Chuck Norris jedzie
fafnasty Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miejsce jak wjedziecie przez bramę w dół polana po lewej stronie większość nas i tak będzie w piątek jak zawsze Stałem tam dwa lata temu tylko bliżej budynku z toaletami. Teren pochylony, cały weekend siedzisz krzywo, po przyjeździe do domu, siedząc na prostym krześle wydawało mi się jak bym siedział krzywo Miejscówka co rok temu była okej. Wszędzie blisko było Ciekawe czy w tym roku Chuck Norris jedzie jakaś propozycja na usadowienie sie???
szczuraz Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Miejsce jak wjedziecie przez bramę w dół polana po lewej stronie większość nas i tak będzie w piątek jak zawsze Stałem tam dwa lata temu tylko bliżej budynku z toaletami. Teren pochylony, cały weekend siedzisz krzywo, po przyjeździe do domu, siedząc na prostym krześle wydawało mi się jak bym siedział krzywo Miejscówka co rok temu była okej. Wszędzie blisko było Ciekawe czy w tym roku Chuck Norris jedzie Są też plusy. Jak się najebalem to stoczylem sie wprost namiotu. Dzieki temu spalem częściowo pod dachem
Daduś Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 chopaki to o której w piątek w nysie bedziecie ?
Daduś Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 spotkamy sie na stacji paliw w nysie i pojedziemy wszyscy razem
Duds Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Też chciałbym być rano, ale nie wiem jak wyjdzie
blant88 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 spotkamy sie na stacji paliw w nysie i pojedziemy wszyscy razem
Duds Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Takie głupie pytanie, bo będę pierwszy raz. Czy na terenie ośrodka można się gdzieś wykąpać? Mi tam wystarczy jeziorko, ale moja się spina, że nie ma się pewnie gdzie wykąpać
WhyMe? Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Takie głupie pytanie, bo będę pierwszy raz. Czy na terenie ośrodka można się gdzieś wykąpać? Mi tam wystarczy jeziorko, ale moja się spina, że nie ma się pewnie gdzie wykąpać Masz prysznice zrobione na nowo także bez obaw Nie wiem co prawda jak w damskim ale w męskim masz na dziko, same prysznice i każdy obok siebie bez przedziałek
czorny_07 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 w męskim jest chlew, i weż potrójne japonki bo grzybica jak nic btw. już nie moge sie doczekać jak zobacze te ryje
Daduś Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Takie głupie pytanie, bo będę pierwszy raz. Czy na terenie ośrodka można się gdzieś wykąpać? Mi tam wystarczy jeziorko, ale moja się spina, że nie ma się pewnie gdzie wykąpać widze ze nie ja jeden bede pierwszy raz zawsze mozna do damskiego jak wszyscy beda spali
blant88 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Takie głupie pytanie, bo będę pierwszy raz. Czy na terenie ośrodka można się gdzieś wykąpać? Mi tam wystarczy jeziorko, ale moja się spina, że nie ma się pewnie gdzie wykąpać widze ze nie ja jeden bede pierwszy raz zawsze mozna do damskiego jak wszyscy beda spali i ja pierwszy raz
Pulpit Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 i ja pierwszy raz, ale impreza jest biletowana i to już zobowiązuje organizatorów do zapewnienie sanitariatu
Rekomendowane odpowiedzi