kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Kto jest z okolic? - żebym nie błądził... no ja ale ostrowski protector niestety już nie istnieje...
trzacha197444 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Kto jest z okolic? - żebym nie błądził... no ja ale ostrowski protector niestety już nie istnieje... To nie jadę...
Wandej Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Kto jest z okolic? - żebym nie błądził... no ja ale ostrowski protector niestety już nie istnieje... Wywąchałeś wszystko razem z kablami od audio:polew:
kaju Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Wywąchałeś wszystko razem z kablami od audio:polew: nie wiem o czym mówisz
miszka Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Panie kajku one question; to menu na zlocie to bedzie jakoś ograniczone czy opór ? Jadę ekipą każdy prawie albo ponad 100kg wagi , co lubi dobrze wypić i przy okazji dobrze zjeść, więc nie wiem czy brać tylko alkohol czy jakiegoś świniaka
Arkadiush Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Panie kajku one question; to menu na zlocie to bedzie jakoś ograniczone czy opór ?Jadę ekipą każdy prawie albo ponad 100kg wagi , co lubi dobrze wypić i przy okazji dobrze zjeść, więc nie wiem czy brać tylko alkohol czy jakiegoś świniaka w tamtym roku było opór nie było jakoś pod wydziałem chyba że ktoś nie będzie jadł
miszka Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Panie kajku one question; to menu na zlocie to bedzie jakoś ograniczone czy opór ?Jadę ekipą każdy prawie albo ponad 100kg wagi , co lubi dobrze wypić i przy okazji dobrze zjeść, więc nie wiem czy brać tylko alkohol czy jakiegoś świniaka w tamtym roku było opór nie było jakoś pod wydziałem chyba że ktoś nie będzie jadł
kaju Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 Panie kajku one question; to menu na zlocie to bedzie jakoś ograniczone czy opór ?Jadę ekipą każdy prawie albo ponad 100kg wagi , co lubi dobrze wypić i przy okazji dobrze zjeść, więc nie wiem czy brać tylko alkohol czy jakiegoś świniaka ugadane jest tak, że kucharz dołoży od siebie kilka porcji dodatkowo właśnie dla takich żarłoków - tak też było rok temu, nikt głodny nie był - bynajmniej żali ani uwag żadnych nie usłyszałem, że mało jedzenia, albo coś z tym związane - w tym roku wiadomo, że też na pewno będzie zamówione więcej jedzenia. ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- to nie jest na tej zasadzie że każdy ma podane wydzieloną porcje, tylko jest osobny stół, gdzie każdy sobie podchodi i bierze tyle ile ma ochote zjeść
miszka Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 No i gra muzyka To jeżeli świniak odpada to ile można legalnie wieźć alkoholu w bagaju ?. Żałużmy że w samochodzie są cztery pełnoletnie osoby ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- No chyba że na miejscu można kupić jeszcze coś swojskiego
kaju Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 muzyka też nam w piatek zagra - wziąłem kuzyna, który gra w jednym z Oleśnickich klubów, więc coś tam przy ognisku będzie można potupać co do ilości gorzały - ile będziesz miał miejsca w bagażniku, to wypchaj to gorzołą a jeszcze lepiej bimbrem rok temu mistrzem bimbrowników został Rafal_ - jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox:
Arkadiush Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Braknie Ci po Bukowinie zostało to tu też
kaju Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 Ci mówie, że braknie ---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ---------- chyba, że zostało bo c**jowe
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja biore klate zielonego ciechana:kox: plus parę litrów wody:decayed:
kaju Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 Ja biore klate zielonego ciechana:kox: plus parę litrów wody:decayed: ooooooo, z rozlewni bedziesz brał? to mi przytargasz miodowego
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja biore klate zielonego ciechana:kox: plus parę litrów wody:decayed: ooooooo, z rozlewni bedziesz brał? to mi przytargasz miodowego Nie no ze sklepu ale mają dobrego bo w sumie tylko 50km od ciechanowa:wink: To daj znac to Ci wezme chociaż miodowy to dla kobiety swojej chcesz tak?
Rooney1990 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja biore klate zielonego ciechana:kox: plus parę litrów wody:decayed: ooooooo, z rozlewni bedziesz brał? to mi przytargasz miodowego Nie no ze sklepu ale mają dobrego bo w sumie tylko 50km od ciechanowa:wink: To daj znac to Ci wezme chociaż miodowy to dla kobiety swojej chcesz tak? Miodowy jest za***isty [emoji41] Wyslane tostem z maslem.
Wandej Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ja biore klate zielonego ciechana:kox: plus parę litrów wody:decayed: ooooooo, z rozlewni bedziesz brał? to mi przytargasz miodowego Nie no ze sklepu ale mają dobrego bo w sumie tylko 50km od ciechanowa:wink: To daj znac to Ci wezme chociaż miodowy to dla kobiety swojej chcesz tak? Miodowy jest za***isty [emoji41] Wyslane tostem z maslem. Nastepna baba:bag:
Maxcudo Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 muzyka też nam w piatek zagra - wziąłem kuzyna, który gra w jednym z Oleśnickich klubów, więc coś tam przy ognisku będzie można potupać co do ilości gorzały - ile będziesz miał miejsca w bagażniku, to wypchaj to gorzołą a jeszcze lepiej bimbrem rok temu mistrzem bimbrowników został Rafal_ - jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox: Trzymaj dla mnie dobre miejsce co by dobre ognisko zrobić
Rekomendowane odpowiedzi