xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a
xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet przynajmniej jest przy czym otworzyć puszke i blanta zajarać
xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet przynajmniej jest przy czym otworzyć puszke i blanta zajarać o to stary mam lepszy pomysł jedziesz na za***isty klif rozkładasz fotel i podziwiasz gwiazdy z blantem i puszką
kaju Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet przynajmniej jest przy czym otworzyć puszke i blanta zajarać o to stary mam lepszy pomysł jedziesz na za***isty klif rozkładasz fotel i podziwiasz gwiazdy z blantem i puszką ale to nadal jest TYLKO franca
TyBucu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet ja to widze ze ognisko w sobote sponsoruje "peugeot sw"
xxxSzYbAxxx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 prawda w oczy kole dziady, nie mozecie sie pogodzić że mam france przy której nic nie musze robić no i właśnie dlatego jest to smutne jak piz*a cenię sobie ten komfort, a nie kierwa o znów zaebałem, a znów się urwał wężyk od pompy, a tu znów silikony wydymało, a panie idź w piździet ja to widze ze ognisko w sobote sponsoruje "peugeot sw" ale najpierw rozpałka Twoim paździerzem
TyBucu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 e ale najpierw rozpałka Twoim paździerzem Zdefiniuj słowo paździerz :grin:
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kto jeszcze z dziećmi jedzie i w jakim wieku bo nie wiem czy brać swojego 2 latka czy nie. Cos ktoś pisał o tym ze jedzie z potomnymi wczesniej
krzysiek23 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kto jeszcze z dziećmi jedzie i w jakim wieku bo nie wiem czy brać swojego 2 latka czy nie. Cos ktoś pisał o tym ze jedzie z potomnymi wczesniej ja jade 3.5 letnia corka
przemciotorun Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 strawberry, i moze ja wezmae malego chociaz jeszcze sam niewiem
Gość Edyta Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja biorę młodego i ma 4,5miesiąca ;-) karmie także innego nie mam wyjścia .... Po za tym od małego niech wie co dobre :-D
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Strawberry nie będziesz sama zona będzie miała 2 miesięcznego bo tez karmi piersia, myślę tylko czy 2 latka brać bo on na hasło audi to się trzecie az
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja biorę swoich (4 i 2) z resztą byli rok temu, więc ich już znacie
Hesik Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tylko ty cfany odstawiasz ich do domku na noc
Gość Edyta Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Strawberry nie będziesz sama zona będzie miała 2 miesięcznego bo tez karmi piersia, myślę tylko czy 2 latka brać bo on na hasło audi to się trzecie az to już jak uważasz powiem tak kto pierwszy zaliczy zgona spi u mnie w pokoju i pilnuje młodego:grin:
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Strawberry nie będziesz sama zona będzie miała 2 miesięcznego bo tez karmi piersia, myślę tylko czy 2 latka brać bo on na hasło audi to się trzecie az to już jak uważasz powiem tak kto pierwszy zaliczy zgona spi u mnie w pokoju i pilnuje młodego to chyba młody pierwszego zgona będzie pilnował
Rekomendowane odpowiedzi