Gość Edyta Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Adi chwile po was jechaliśmy ;-) ale tempo turystyczne :-D akurat zajechalismy do domu :-)
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Oby się cos odbyło za rok. Dzieki my dotarli do domu do zobaczenia ryje Hesiu pakuj zdjęcia z naszych wygłupów na serwer
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a my jeszcze siedzimy i odpalamy marcinowe z kabli;D niedługo wyjazd. Aha - nie zadajcie mi pytań "czemu tomek ma ksywę "pan gąbka"?
Gość cwiara Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja wlasnie zajechalem do domu. Dzieki wszystkim za udany zlot
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 a my jeszcze siedzimy i odpalamy marcinowe z kabli;D niedługo wyjazd. Aha - nie zadajcie mi pytań "czemu tomek ma ksywę "pan gąbka"? Dawajcie na Wrocław !
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ogarnę kilkanaście spraw i napiszę parę słów od siebie
adrian998998 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Adi chwile po was jechaliśmy ;-) ale tempo turystyczne :-D akurat zajechalismy do domu :-) To dobrze ze w spokoju zajechaliście:) Kaju powiadasz że z Cwiarą flachę mi stawiacie?
Gość cwiara Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Adi chwile po was jechaliśmy ;-) ale tempo turystyczne :-D akurat zajechalismy do domu :-)To dobrze ze w spokoju zajechaliście:)Kaju powiadasz że z Cwiarą flachę mi stawiacie? Nie wiem za co ale moge postawic bo zostało mi jeszcze a patrzec na nia nie moge
adrian998998 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Spytaj się Kaja i będziesz wiedział
goldi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 My również dotarliśmy do domku Kaju wielkie podziękowania za organizację i całokształt :-) i milo poznać nowe ryjki dzięki i do zobaczenia
szafa Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki za zlot i towarzystwo, miło było wszystkich poznać My z małym defektem po 130km ale dojechaliśmy cali
Rooney1990 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki za zlot i towarzystwo, miło było wszystkich poznać My z małym defektem po 130km ale dojechaliśmy cali Znowu? Wyslane tostem z maslem.
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 yyyyyy ja jeszcze nie wyjechalem
swir88 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja dopiero w domu wcześniej promile nie pozwoliły hehe.. Milo bylo zobaczyc stare mordki i poznac nowe
musti Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki za zlot Ogry Nie takie meble się nosiło PRZEJDZIE BOKIEM . . . . . jeb :grin:
swir88 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Musti mam fote wrzuce to na forum pozniej ;p
MAGIC87 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ,, Nie takie meble się nosiło PRZEJDZIE BOKIEM . . . . . jeb :grin: :grin:'' To przejdzie do historii
musti Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja pier co tam się odkutaszało to nie mam pytań
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A więc tak chciałbym bardzo serdecznie i gorąco podziękować wszystkim uczestnikom tegorocznego OEM+ za to, że przybyli i bawili się świetnie przez cały weekend. Cieszę się, że mój wkład, jaki potrzebny jest na zorganizowanie tej imprezy jest przez Was doceniony (i wcale nie chodzi mi o te wszystkie prezenty, które od Was dostałem - a pochwalę się nimi na załączonym zdjęciu poniżej) i potraficie tak wspaniale się bawić, bo tak na prawdę to Wy tworzycie klimat tej imprezy. Przede wszystkim dziękuję też za to, że potrafiliście wszyscy zaangażować się w tą minutkę ciszy, którą zadedykowałem dla Pozia, któremu nie pozwoliła dotrzeć do nas niezbyt sympatyczna sytuacja rodzinna. Cieszę się, że pogoda, jak i również frekwencja dopisała nam w tym roku bardzo pozytywnie. Przykro mi, że kieliszki, które otrzymaliście niestety zostały w większej części stracone - nie jestem za to odpowiedzialny i mam nadzieję, że wyjaśnię to zajście jakoś z hotelem, bo wiele osób twierdzi, że gdy schodziliśmy się do pokoi to one tam po prostu zostały, a rano odnalazły się podobno tylko dwie sztuki - z drugiej strony między innymi dlatego kazałem Wam wszystkim tego pilnować, bo ekipa sprzątająca nie patrzy czy jest to szkło czy plastik - wszystko jak leci wrzucają do wora i wypad. Reasumując całość: dziękuję jeszcze raz za przybycie, a teraz pochwalę się Waszymi prezentami, które znowu powiększyły moją kolekcję "smakołyków" DZIĘKI KOCHANI!! Aha i jeszcze jedna prośba - każdy z Was, który znalazł chwilkę czasu na pstryknięcie kilku fotek - proszę o przesłanie wszelkich materiałów na mojego maila: [email protected] dziękuję z góry
cymek28 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzięki chłopaki za zlot.Melduje że dojechałem ale nie było łatwo.
Rekomendowane odpowiedzi