instruktor83 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Przyznam sie szczerze ze ten samochód bardzo odżyl:-) jak stoii pod tą wiatą to wygląda bardzo atrakcyjnie:-)
Jaro-S Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Korzystając z okazji że miałem chwilę czasu, zrobiłem kilka zdjęć. Edytowane 30 Września 2015 przez Jaro-S
Mati_23 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Sam oklejales, ladnie to wyszlo fela robi robote
instruktor83 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Super wygląda:-) jakie mody na najbliższy czas?
Jaro-S Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Sam oklejales, ladnie to wyszlo fela robi robote Sam oklejales, ladnie to wyszlo fela robi robote Dzięki Wiesz to jest Plastidip. Tak sam robiłem. Kiedyś mnie tak wzięło żeby dach tylko pomalować a skończyło się na całym aucie. Super wygląda:-) jakie mody na najbliższy czas? Dzięki. Odnośnie modów to nie wiem. Zawsze się coś wymyśli, szczególnie że zima się zbliża, to zawsze w garażu można coś pomodzić
mariuszbielsko Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 siemka super ci to wyszło autko ladnie sie prezetuje pozdrawiam
kamil12 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Siemka furka malina tak trzymaj
lizuk1990 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Podoba mi się:-) atheo robi robotę. Niedługo w końcu chyba i ja swoją pokaże :-)
Jaro-S Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Kilka fotek podczas lekkich opadów śniegu. [/url]
Gac3k Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Wygląda naprawdę bardzo przyzwoicie! Felga zacna. Kolorek też choć nie jestem fanem matu.Przyczepności i powodzenia w modach.
black4 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Kilka fotek podczas lekkich opadów śniegu. [/url] Witaj, Świetnie Ci wyszło z tym Dipem ! Mógłbyś zamieścić fotki jak powłoka wygląda z bliska? Jak przygotowywałeś lakier pod Dipa? Dużo tego poszło na auto? Piekne autko, Pozdrawiam!
Jaro-S Opublikowano 22 Października 2015 Autor Opublikowano 22 Października 2015 Kilka fotek podczas lekkich opadów śniegu. [/url] Witaj, Świetnie Ci wyszło z tym Dipem ! Mógłbyś zamieścić fotki jak powłoka wygląda z bliska? Jak przygotowywałeś lakier pod Dipa? Dużo tego poszło na auto? Piekne autko, Pozdrawiam! Mam takie zdjęcie z bliska. Jak będe miał chwilę to zrobię więcej. Jeśli chodzi o przygotowanie lakieru, to przejechałem go glinką a na koniec odtłuściłem. Ile poszło to nie pamiętam, bo małowałem etapami, myślę że koło 6, 7 litrów dipu, ale nie jestem pewny. Fajnie że auto się podoba Dzięki
Mati_23 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 a jak z rysowaniem się dipa? dawałeś coś na dipa jakiś bezbarwny ?
Jaro-S Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 a jak z rysowaniem się dipa? dawałeś coś na dipa jakiś bezbarwny ? Nie dawałem bezbarwnego na całość. Jeśli chodzi o rysowanie to trzeba uważać, wkońcu to guma
lizuk1990 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Robisz przez zimę jakiś remont koleczek? Ja dopadlem w końcu opony do swoich. Czekam tylko na nowy sezon haha
Jaro-S Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 Robisz przez zimę jakiś remont koleczek? Ja dopadlem w końcu opony do swoich. Czekam tylko na nowy sezon haha Przydało by się ale krucho z czasem. Może się uda Dokładnie teraz tylko czekać na sezon i jazda
Rekomendowane odpowiedzi