Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie lampy: chrome vs black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rajmondo masz fotki tych Valeo i depo??? chetnie zobacze,

Wyglądają tak samo. Na aukcjach znalazłem jeszcze trzecią firmę, która je produkuje - Tyc. Oczywiście najdroższe są Valeo.

83b6f3c426d45342m.jpg

Opublikowano
Opublikowano

no to co z tego? mysle ze jakoscia nie odbiegaj o ile nie sa lepsze. bo z tego co czytalem to opinie nie sa 100 % pozytywne. no ale sam sie przekonam bo latem planuje je sobie sprawic. tylko musze wykombinowac cos z przeciwmgielnymi bo bede je musial przelozyc z refletkora do zderzaka.

Opublikowano

wlasnie co z przeciwmgielnymi w tych lampach? trzeba przerabiac?

Opublikowano

no niestety. ale to dopiero latem zaczne sie tym martwic. gdzies juz byl jakis temat wlasnie o tym. tzn o przerabianiu przeciwmgielnych.

Opublikowano
no to co z tego? mysle ze jakoscia nie odbiegaj o ile nie sa lepsze. bo z tego co czytalem to opinie nie sa 100 % pozytywne. no ale sam sie przekonam bo latem planuje je sobie sprawic. tylko musze wykombinowac cos z przeciwmgielnymi bo bede je musial przelozyc z refletkora do zderzaka.

tak są lepsze, jak wszystko co chińskie :lol:

Opublikowano
  • Autor

Witam witam znowu ....po długich poszukiwaniach (bezowocnych) :confused: org.soczewek Valeo , podjęłem decyzje że chyba wezme te http://moto.allegro.pl/item161534797_nowosc_audi_a4_99_01_4xringi_soczewki_chrom.html i teraz jeszcze pytanko, czy te będą pasować do mojego 95r, bo te w linku są 99-01 i czy też będzie trzeba troszke przerobnic błotnik?i jak sprawa z kostkami czy też ulegną zmianie ?

dzięki i pozdrawiam:-) :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem ze są na allegro nówki , lecz wczesniej szukałem jakis używek niedrogich i nic , wiec pomyslałem co mam kupować ori to dorzucę se pare groszy i kupie z ringami FK.co WY na to ?

Opublikowano

Źle szukałeś. Kilka dni temu była oferta na otoMoto kompletu Valeo za 150zł (2 szt.). Bardzo tanio biorąc nawet pod uwagę, to że jedna z lamp miała dorabiany zaczep (oryginalny był uszkodzony).

[ Dodano: 09-02-2007, 23:54 ]

Właśnie się dowiedziałem, że FK to "tylko pudelko FK a w srodku lampy DEPO". Dowiedziałem się też, że te lampy można nabyć za 820zł (wersja chrom).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawialem sie nad doczewkami valeo ale jak zobaczylem ten link: otomoto

to mam duzy dylemat....mam srebrnego avancika...i przy nim black angel wygladaja swietnie! Co o tym myslicie ?

Opublikowano

to Twoj wybor ;) ... wiesz juz jak wygladaja chromy ( na moim przykladzie) .. dla odmiany mozesz kupic z czarnym wkladem :)) .. bedzi LANS :)) ... napewno beda ludzie za czarnymi i za chromami .. wybor zawsze jest Twoj .. ale wydaje mi sie ze skoro takie Ci sie podobaja to sobie je kupisz mimo wszytko :) :twisted: .. tak bylo ze mna :) ... nie chcialem valeo tylko angel eyesy .. i je mam :wink:

Opublikowano

Nom masz racje to juz wsumie kwestia gustu i wezme i tak te ktore mi sie bardziej podobaja heh ...wiekszosc jednak woli valeo i mi rowniez sie podobaja ale te blacki w srebdnym wygladaja jeszcze lepiej :) Zobaczymy jak to bedzie...;]

Opublikowano

Tylko i wylacznie Valeo...pewnosc, jakosc ,cena :wink: WYGLAD :lol:

Opublikowano

valeo bez zastanawiania :biggrin:

Opublikowano
Tylko i wylacznie Valeo...pewnosc, jakosc ,cena :wink: WYGLAD :lol:

nad tym wygladem to bym sie zastanowil :rolleyes:

Opublikowano

Sugerujesz ze Angels Eyes sa ładniejsze od Valeo :question::lol: ...zrob ankiete zobaczymy ktore beda gora :wink:

Opublikowano

Sugerujesz ze Angels Eyes sa ładniejsze od Valeo :question::lol: ...zrob ankiete zobaczymy ktore beda gora :wink:

tylko ankieta potwierdzi ze valeo wygra :rotfl:

Opublikowano
tylko ankieta potwierdzi ze valeo wygra :rotfl:

Nie ma innej opcji :twisted:

Opublikowano

to bedzie kwestia gustu :) .. i najlepiej by bylo jakby glosowaly osoby nie posiadajace Valeo ani angelow ;) ( niech ktos zrobi ankiete:) .. i wklei zdj Valeo jak w aucie wygladaja .. i ja wkleje swoich angelow ;)