Skocz do zawartości
IGNOROWANY

co zrobić by światła mijania świeciły razem z drogowymi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w moim audi posiadam lampy przednie na dwie żarówki h7, jedna od "krótkich" i jedna od "długich", wiadomo :)

gdy włączam światła drogowe to światła mijania gasną, a co zrobić by nie gasły? gdzieś jakiś mostek?

Opublikowano

Coś masz nie tak z instalacja , bo fabrycznie jak załączysz drogowe to nie gasną mijania , w każdym racie u mnie tak jest , i u kolegów tak samo

Opublikowano

Fabrycznie jak włączysz światła drogowe to mijania gasną, ja tak miałem u siebie i właśnie tak wszyscy mają, jest na forum temat co zrobić żeby mijania nie gasły po włączeniu drogowych- robiłem taki zabieg u siebie i pamiętam tyle, że trzeba we wtyczce od manetki przełożyć 1 kabel, tylko nie pamiętam który i gdzie go przełożyć ;/ Jeśli poszukasz to na 100% znajdziesz

Opublikowano

dzięki, w takim razie go poszukam

Opublikowano
Fabrycznie jak włączysz światła drogowe to mijania gasną, ja tak miałem u siebie i właśnie tak wszyscy mają, jest na forum temat co zrobić żeby mijania nie gasły po włączeniu drogowych- robiłem taki zabieg u siebie

na pewno na żarówkach H7 a nie na H4?

Opublikowano

Koledze chodzi pewnie o lampy Boscha po I lifcie tj. H7+H7+H1 gdzie faktycznie mijania gasły gdy zapalały się drogowe. Na wiosnę też planuję zmienić na soczewki i przydałoby się zrobić żeby było jak w ori tylko pytanie czy faktycznie będzie ciemnota jak po zaświeceniu drogowych mijania zgasną ? Bawić się w to czy wystarczy jak będą świecić tylko drogowe ?

Opublikowano

dokładnie o to mi chodzi :)

z tym ze ja chce jeszcze dołożyć xenon i nie chce by gasnął za każdym razem kiedy włączam długie i ponownie rozgrzewał się po wyłączeniu długich

Opublikowano

AudiPodkarpacie.pl :: Zobacz temat - [80 B4] światła mijania i drogowe

Proszę bardzo, obczaj sobie wpis

Tommy Gun'a i to zdjęcie co wrzucił, więcej Ci nie będzie trzeba:wink:

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

A tu masz temat na forum :wink:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-ahu-swiatla-drogowe-przekladce-lamp-h4-soczewke-xenon-19226/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...