ArTh00r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam! Planuje własnie wybrać się gdzieś na wczasy w 4 osoby (2 pary). W grę wchodzą tylko miejscowości nadmorskie i tak właśnie zastanawiamy się ze znajomymi jaką miejscowość wybrać i dodatkowo poszukujemy sprawdzonego noclegu. Ogólnie natrafiłem na jakiś serwis Tanie noclegi na wakacje i wczasy nad morzem! Pokoje, kwatery, pensjonaty, hotele, apartamenty - czy ktoś z was już szukał tam noclegów? Jakie są wasze plany na tegoroczny urlop? Czy możecie polecić jakąś fajną nadmorską miejscowość? Będę wdzięczny za cenne informacje! Pozdrawiam
Kon1981 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Z Gdyni daleko nie ma Plaże krajowe czy zagraniczne ?? Ja też chętnie podpinam się pod pytanie, ale interesuje mnie miejsce bardzo spokojne, gdzie można spędzić w ciszy czas z rocznym dzieciaczkiem.
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Z Gdyni daleko nie ma Plaże krajowe czy zagraniczne ?? Ja też chętnie podpinam się pod pytanie, ale interesuje mnie miejsce bardzo spokojne, gdzie można spędzić w ciszy czas z rocznym dzieciaczkiem. bardzo spokojne jest Rogowo moze wrecz nawet zbyt spokojne piekny las i swietne plaze
Frodus Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 A co koledzy powiecie na Tropical Island w niemcowni?? Był ktoś z was?
YOGI3000 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moja znajoma była, podobno d*py nie urywa a w dodatku bardzo drogo.
Frodus Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 To jadąc na weekend tzn wjechać tam w piątek koło południa i wyjechać w niedziele wieczorem, to z torbami pójde
Kazik123 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tropical szkoda kasy, ja w tym roku po raz drugi Turkey w zeszłym roku Bułgaria miejscowość Duni hotel Marina Palace, bliżniaczy hotel Marina Beach też super , żona żałuje że znów nie jedziemy, pogoda gwarantowana w kraju to zapraszam do K-G
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię
Kazik123 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię Teneryfa i Gran Canaria super, z tym ze na Teneryfie wiecej było do zobaczenia Teide Maska Klify Loro Park i Siam Park Na Gran Canarii tylk wydmy, i dziadki po 60 na golasa a i sporo kochajacych inaczej zarówno kobiet jak i pedzi Wiec uważaj na plecy
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię Teneryfa i Gran Canaria super, z tym ze na Teneryfie wiecej było do zobaczenia Teide Maska Klify Loro Park i Siam Park Na Gran Canarii tylk wydmy, i dziadki po 60 na golasa a i sporo kochajacych inaczej zarówno kobiet jak i pedzi Wiec uważaj na plecy Na Teneryfie zobaczyłem wszystko, co tylko się dało. Na GC nastawiam się wyłącznie na relaks. Co do kobiet kochających inaczej to chętnie na nie popatrzę
Kazik123 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię Teneryfa i Gran Canaria super, z tym ze na Teneryfie wiecej było do zobaczenia Teide Maska Klify Loro Park i Siam Park Na Gran Canarii tylk wydmy, i dziadki po 60 na golasa a i sporo kochajacych inaczej zarówno kobiet jak i pedzi Wiec uważaj na plecy Na Teneryfie zobaczyłem wszystko, co tylko się dało. Na GC nastawiam się wyłącznie na relaks. Co do kobiet kochających inaczej to chętnie na nie popatrzę http://s17.postimg.org/agidlyuh7/20130830_094845.jpg Oj jest na co popatrzeć, akcja była w hotelu jak matka z córka strzeliły pare drinków i zaczęły prawie że kopulować przy barze, każdy sie domyślił ze to nie córka z matka a córka niezła sztuka ok 23-25 lat, a pseudo matka 50-55 A dokladnie jaka miejscowosc Ja byłem na GC w Meloneras 5 min od latarni i wydm Żeby niebyło ot to polecam jeszcze Rodos A odradzam Kos
Kazik123 Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Puerto Rico w sezonie ciasno na plaży, ale zatoczka KOKS
Krumak Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Damy radę - lecimy we wrześniu i mamy hotel przy samej plaży. Ogólnie już nie mogę się doczekać Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
dudas307 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię Teneryfa i Gran Canaria super, z tym ze na Teneryfie wiecej było do zobaczenia Teide Maska Klify Loro Park i Siam Park Na Gran Canarii tylk wydmy, i dziadki po 60 na golasa a i sporo kochajacych inaczej zarówno kobiet jak i pedzi Wiec uważaj na plecy Na Teneryfie zobaczyłem wszystko, co tylko się dało. Na GC nastawiam się wyłącznie na relaks. Co do kobiet kochających inaczej to chętnie na nie popatrzę http://s17.postimg.org/agidlyuh7/20130830_094845.jpg Oj jest na co popatrzeć, akcja była w hotelu jak matka z córka strzeliły pare drinków i zaczęły prawie że kopulować przy barze, każdy sie domyślił ze to nie córka z matka a córka niezła sztuka ok 23-25 lat, a pseudo matka 50-55 A dokladnie jaka miejscowosc Ja byłem na GC w Meloneras 5 min od latarni i wydm Żeby niebyło ot to polecam jeszcze Rodos A odradzam Kos Czemu odradzasz Kos? Bylem i mi sie podobalo, ale nie mam porownania.
Kamyk Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Puerto Rico w sezonie ciasno na plaży, ale zatoczka KOKS ktore biuro oferuje?
Krumak Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Puerto Rico w sezonie ciasno na plaży, ale zatoczka KOKS ktore biuro oferuje? Itaka
Kazik123 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja w ubiegłym roku byłem na Teneryfie - Playa de las Americas. Mega fajne miejsce, mogę z pełną odpowiedzialnością polecić W tym roku lecimy na Gran Canarię Teneryfa i Gran Canaria super, z tym ze na Teneryfie wiecej było do zobaczenia Teide Maska Klify Loro Park i Siam Park Na Gran Canarii tylk wydmy, i dziadki po 60 na golasa a i sporo kochajacych inaczej zarówno kobiet jak i pedzi Wiec uważaj na plecy Na Teneryfie zobaczyłem wszystko, co tylko się dało. Na GC nastawiam się wyłącznie na relaks. Co do kobiet kochających inaczej to chętnie na nie popatrzę http://s17.postimg.org/agidlyuh7/20130830_094845.jpg Oj jest na co popatrzeć, akcja była w hotelu jak matka z córka strzeliły pare drinków i zaczęły prawie że kopulować przy barze, każdy sie domyślił ze to nie córka z matka a córka niezła sztuka ok 23-25 lat, a pseudo matka 50-55 A dokladnie jaka miejscowosc Ja byłem na GC w Meloneras 5 min od latarni i wydm Żeby niebyło ot to polecam jeszcze Rodos A odradzam Kos Czemu odradzasz Kos? Bylem i mi sie podobalo, ale nie mam porownania. ja byłem 2 tyg. i jak dla mnie nudy i na tydzień za długo Rodos super, Kreta również w zeszłym roku Bułgaria totalnie mnie zaskoczyła oczywiście na +++ fakt poza hotelem bieda ale za ta cenę hotel 5*
GreGoriO Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 jak ktoś szuka aktualnej pogody na terenach które zamierza odwiedzić to może sprawdzić, wrzucam stronę z kamerkami, bo nie wiem czy ją znacie.... jest tam trochę kamerek. Hiszpania(LLoret de Mar), Chorwacja, Włochy... sprawdzać i oceniać bo nie wiem czy wszystkie działają...costa brava ma np świetną jakość!!!! What's UP Cams
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ja jeśli jadę nad polskie morze to odwiedzam UStkę Chyba jedno z najbardziej ogarniętych i przyjaznych miast nad morzem:good:
Rekomendowane odpowiedzi