Zymek1989 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panowie co polecacie na odcinku Międzyzdroje - Dźwirzyno? 2 pary z dwoma dwu miesięcznymi niemowlakami + 7 latek Raczej spokój preferujemy ze względu na dzieci. Jakieś atrakcje by się przydały dla 7 latka, żeby się nie nudził.
Wandej Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jedź do ustki:good: duże miasto wszystko dostępne i chyba najczystsza woda w Polsce:wink: też bede tam w te wakacje:kox:
szakal222 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jedź do ustki:good: duże miasto wszystko dostępne i chyba najczystsza woda w Polsce:wink: też bede tam w te wakacje:kox: A jak w ustce z temperatura wody naszej kalurzy narodowej zwanej baltyk ?da sie normalnie poplywac i nie stracic jaj? Ja myslalem o swinoujscie bo znam to miejsce bardzo dobrze.ewentualnie kolobrzeg. .wolin.wladyslawowo Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
feniks Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jedź do ustki:good: duże miasto wszystko dostępne i chyba najczystsza woda w Polsce:wink: też bede tam w te wakacje:kox: A jak w ustce z temperatura wody naszej kalurzy narodowej zwanej baltyk ?da sie normalnie poplywac i nie stracic jaj? Ja myslalem o swinoujscie bo znam to miejsce bardzo dobrze.ewentualnie kolobrzeg. .wolin.wladyslawowo Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Na podstawie wieloletnich doświadczeń stwierdzam, że polskie morze (zachodnia połowa) dzieli się na: do Kołobrzegu i syberia -3 stopnie dalsza część. BTW w tym roku Ustronie. Wysłane z mojego GT-I9070
szakal222 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czyli atakowac zatoke zeby dalo rade poplywac ? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
feniks Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bałtyk to i tak zawsze loteria z pogodą. Wysłane z mojego GT-I9070
szakal222 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 To wiem .no sorry taki mamy klimat a tak serio byl ktos na helu Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Zymek1989 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wandej w Ustce już byłem:) W sumie w Łebie rok temu też i woda była taka ciepła, że nie chciało się wychodzić ale trafiłem na pogodę Międzyzdroje , Sopot też ,,zaliczone,,. Macie coś godnego polecenia w Rewalu??
Rekomendowane odpowiedzi