martin a4 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Czesc Panowie mam pytanie sprowadzilem sobie A4 b6 zalatwiam papiery samochod stoi w garazu i za chciala mi sie rozkoszowac dzwiekiem tej A4 sluchalem muzyki przez 4 dni bez zapalanie auta otoz dzisiaj chcialem wlaczyc a tu lipa nic sie nie wlacza okazalo sie ze aku sie rozladowal no to odkrecilem i podlaczylem prostowanik odczekalem pare godzin podlaczam aku wszystko dziala ale jak zapalilem samochod to nie zgasla kontrolka kontroli trakcji przed tem ja szlo wylaczyc a teraz na nie idzie niewiem moze trzeba zrobic pare km lub skasowac blad vagiem i co jeszcze wydaje mi sie ze zmienil mi sie jezyk na fisie na niemiecki ale moge sie mylic .Panowie sllucham teraz was
HiRide Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 dobrze sluchasz wiec moze posluchaj i na przyszlosc najpierw :szukaj: po przejechaniu kilkudziesieciu metrow kontrolka zgasnie
martin a4 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2008 szukalem ale nic nie znalazlem
Rekomendowane odpowiedzi